arkadaşım boş zamanımı burada geçiriyorum sana küfür ederekte bu forumdan atılmak istemiyorum başka forum siteleri olsaydı böyle terbiyeli davranmazdımxxman misin nesin git sivssporun sayfası varsa orada yaz.ne çene varmış sende be kardeşim BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ (1903)kim,...senin SİVAS SPOR(1960 larda mı kuruldu 70 lerdemi) büyüklerine karşı saygılı olmayı öğren yaşın daha küçük bir ara büyük takımların FB,GS,BJK,tarihlerini oku ,ondan sonrada bulabilrsen kendi takımının tarihini oku öğren.Süper lige renk katıyorsunuz teşekkürler......
vah zavallı,hadi sana iyi boş zamanlar..bu sitede başka yerler var orada boş zamanını geçir ha senin arkadaşın olamam senin yaşında benim bir sürü çocuğum var.başka bu konu ile ilgili cevapda verme.Siz iyi bir takımsınız başarılar dilerim.....
kardeşşş napıyım benim yaşında bir sürü çocuğun varsa dedi beni mi gerdi yaaaa bnler arkadaş ol diyede yalvarmıyorum sana
Beşiktaşı değil denizliyi kutluyorum akıllı bir teknik adam tecrübesiyle iki kupayı aldı ve beşiktaş tarihine geçti
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri