Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Þampiyon Beþiktaþ(Yorumlar Ve Tebrikler Buraya)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ÞAMPÝYON olduðumuz akþam þöyle bir aþaðýlara bakayým dedim sivasý ve trabzonu gördüm diðerleri yok??? mercekle baktýmki aþaðýlarda,' biz aralýksýz 3 (ÜÇ)sene þampiyonuz' diyen zavallý baþkanýn takýmý!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aferým ertugrul saglam sana cunku senký sýnan engýnle beraber ýyý transferler yaptýn denýzlde bu oyuncularý ýyý degrlendýrdý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selimb Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ÞAMPÝYON olduðumuz akþam þöyle bir aþaðýlara bakayým dedim sivasý ve trabzonu gördüm diðerleri yok??? mercekle baktýmki aþaðýlarda,' biz aralýksýz 3 (ÜÇ)sene þampiyonuz' diyen zavallý baþkanýn takýmý!!!!!!
    arkadaþým fazla abartma istersen 6 yýlýr þampiyon olamadýnýz þimdi oldunuz onuda nasýl olduðunuz malum sizde biliyorsunuz onu...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fenerbahçe ye türkye fortisde yattýðýnýz gibi bizede yatantakýmlar oldu deðilmi?? e birde siz olunda alkýþlayalým sizide sivaslý ,ikincisi yukarýda yazdýlarým sivas spor için deðildiki niye gocundunki Beþiktaþ Jimnastik Kulübü kim,sivas spor KÝM dur hele biraz tarihine baþarýlarýna bak..ondan sonra cevap ver...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

konuyu polemikleþtirmeyin ayrýca eskiye fazzla bakmayýn yeniye bakýn eski eskide kalýyo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selimb Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    fenerbahçe ye türkye fortisde yattýðýnýz gibi bizede yatantakýmlar oldu deðilmi?? e birde siz olunda alkýþlayalým sizide sivaslý ,ikincisi yukarýda yazdýlarým sivas spor için deðildiki niye gocundunki Beþiktaþ Jimnastik Kulübü kim,sivas spor KÝM dur hele biraz tarihine baþarýlarýna bak..ondan sonra cevap ver...
    evet tarihinizin baþarýlarýna bakýyorum liverpool 8 beþiktaþ 0 bu çok buüyük bi baþarý oldu aslýnda bide sivasýn baþarýsýna bakalým avrupa kupalarýna çýkan ilk anadolu takýmý oldu þimdi hangisi baþarýlýymýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çifte kupa sevincini doya doya yaþadýk , yaþýyoruz
    Gün yarýnlara hazýrlanma günü þampiyonlar ligi için þimdiden start verilmeli
    yerinde nokta transferlerle þamp liginde de baþarý neden olmasýn.?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

kartalýma vede tüm beþiktaþlýlarýa hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

kartalýma vede tüm beþiktaþlýlarýa hayýrlý olsun
    olur olur merak etmeyin bi 8 tane daha yer gesirsiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

xxman misin nesin git sivssporun sayfasý varsa orada yaz.ne çene varmýþ sende be kardeþim BEÞÝKTAÞ JÝMNASTÝK KULÜBÜ (1903)kim,...senin SÝVAS SPOR(1960 larda mý kuruldu 70 lerdemi) büyüklerine karþý saygýlý olmayý öðren yaþýn daha küçük bir ara büyük takýmlarýn FB,GS,BJK,tarihlerini oku ,ondan sonrada bulabilrsen kendi takýmýnýn tarihini oku öðren.Süper lige renk katýyorsunuz teþekkürler......

Sayfa 4/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri