ÞAMPÝYON olduðumuz akþam þöyle bir aþaðýlara bakayým dedim sivasý ve trabzonu gördüm diðerleri yok??? mercekle baktýmki aþaðýlarda,' biz aralýksýz 3 (ÜÇ)sene þampiyonuz' diyen zavallý baþkanýn takýmý!!!!!!
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ÞAMPÝYON olduðumuz akþam þöyle bir aþaðýlara bakayým dedim sivasý ve trabzonu gördüm diðerleri yok??? mercekle baktýmki aþaðýlarda,' biz aralýksýz 3 (ÜÇ)sene þampiyonuz' diyen zavallý baþkanýn takýmý!!!!!!
aferým ertugrul saglam sana cunku senký sýnan engýnle beraber ýyý transferler yaptýn denýzlde bu oyuncularý ýyý degrlendýrdý.
fenerbahçe ye türkye fortisde yattýðýnýz gibi bizede yatantakýmlar oldu deðilmi?? e birde siz olunda alkýþlayalým sizide sivaslý ,ikincisi yukarýda yazdýlarým sivas spor için deðildiki niye gocundunki Beþiktaþ Jimnastik Kulübü kim,sivas spor KÝM dur hele biraz tarihine baþarýlarýna bak..ondan sonra cevap ver...
konuyu polemikleþtirmeyin ayrýca eskiye fazzla bakmayýn yeniye bakýn eski eskide kalýyo
Çifte kupa sevincini doya doya yaþadýk , yaþýyoruz
Gün yarýnlara hazýrlanma günü þampiyonlar ligi için þimdiden start verilmeli
yerinde nokta transferlerle þamp liginde de baþarý neden olmasýn.?
xxman misin nesin git sivssporun sayfasý varsa orada yaz.ne çene varmýþ sende be kardeþim BEÞÝKTAÞ JÝMNASTÝK KULÜBÜ (1903)kim,...senin SÝVAS SPOR(1960 larda mý kuruldu 70 lerdemi) büyüklerine karþý saygýlý olmayý öðren yaþýn daha küçük bir ara büyük takýmlarýn FB,GS,BJK,tarihlerini oku ,ondan sonrada bulabilrsen kendi takýmýnýn tarihini oku öðren.Süper lige renk katýyorsunuz teþekkürler......
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri