Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/5 ÝlkÝlk 12345
44 sonuçtan 41 ile 44 arasý

Konu: Þampiyon Beþiktaþ(Yorumlar Ve Tebrikler Buraya)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selimb Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    xxman misin nesin git sivssporun sayfasý varsa orada yaz.ne çene varmýþ sende be kardeþim BEÞÝKTAÞ JÝMNASTÝK KULÜBÜ (1903)kim,...senin SÝVAS SPOR(1960 larda mý kuruldu 70 lerdemi) büyüklerine karþý saygýlý olmayý öðren yaþýn daha küçük bir ara büyük takýmlarýn FB,GS,BJK,tarihlerini oku ,ondan sonrada bulabilrsen kendi takýmýnýn tarihini oku öðren.Süper lige renk katýyorsunuz teþekkürler......
    arkadaþým boþ zamanýmý burada geçiriyorum sana küfür ederekte bu forumdan atýlmak istemiyorum baþka forum siteleri olsaydý böyle terbiyeli davranmazdým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vah zavallý,hadi sana iyi boþ zamanlar..bu sitede baþka yerler var orada boþ zamanýný geçir ha senin arkadaþýn olamam senin yaþýnda benim bir sürü çocuðum var.baþka bu konu ile ilgili cevapda verme.Siz iyi bir takýmsýnýz baþarýlar dilerim.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþþþ napýyým benim yaþýnda bir sürü çocuðun varsa dedi beni mi gerdi yaaaa bnler arkadaþ ol diyede yalvarmýyorum sana

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþý deðil denizliyi kutluyorum akýllý bir teknik adam tecrübesiyle iki kupayý aldý ve beþiktaþ tarihine geçti

Sayfa 5/5 ÝlkÝlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri