Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Aydan aya ödemeli alternatif içerik satış modelimiz hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sinema 39,99 TL peşinat 23,99 TL * 24 ay
    Aile 39,99 TL 27,99 TL
    Full 39,99 TL 31,99 TL
    Full HD 39,99 TL 49,99 TL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gs fb bjk nin maçları şampionlar ligi ve uefa hazırlık maçları bu kanalda mı yayınlanacak??
    yoksa avrupa liglerinden maçlar mı acaba??
    dostum bugun bölge sorumlusu ile konuşmamızda geçen konu bu idi söylenenler avrupa maçları ihalesini aldıklarını hangi maç olduğunu bilmiyorum dediğin gibi fb gs avrupa maçlarını iç ve dış saha maçları tüm maçları bu kanaldan verecekeri

ayrı bir paket olarak satılacağını d spor kanalının bile 1 temmuzdan iibaren bu spor kanalına ilave olacağı eski abonelerinde 2011 yılıa kadar futbol smartı izleyebileceiği falan konuştuk

yani anlayacağın iş iyice ticarete dökülüyor

yabancı bir kuruluşla ortaklık olmuş %20 hisse ile yani yatırım sağlam diyorlar bilmiyorum artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum bugun bölge sorumlusu ile konuşmamızda geçen konu bu idi söylenenler avrupa maçları ihalesini aldıklarını hangi maç olduğunu bilmiyorum dediğin gibi fb gs avrupa maçlarını iç ve dış saha maçları tüm maçları bu kanaldan verecekeri

ayrı bir paket olarak satılacağını d spor kanalının bile 1 temmuzdan iibaren bu spor kanalına ilave olacağı eski abonelerinde 2011 yılıa kadar futbol smartı izleyebileceiği falan konuştuk

yani anlayacağın iş iyice ticarete dökülüyor

yabancı bir kuruluşla ortaklık olmuş %20 hisse ile yani yatırım sağlam diyorlar bilmiyorum artık

yani futbolsmartta gs fb ve bjk nin şampiyonlar ligi uefa hazırlık maçları yayınlanmayacaksa bu d smart kutusunu ne yapayım??atarım çöpe.yani star tv dende yayınlanmayacak demek oluyor sanırım öyleyse dimi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nedesem bilmem bugun konuşulan öle idi bence yapacağı belli

maçları grub grub ayıracak
    2.lig d spor
    şampiyonlar ligi hazırlık maçları futbol smart
    avrupa ligi ve fb gs maçları yeni kurulucak olan kanalda

olacağa benziyor gelsin paralar diyor anlayacağın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nedesem bilmem bugun konuşulan öle idi bence yapacağı belli

maçları grub grub ayıracak
    2.lig d spor
    şampiyonlar ligi hazırlık maçları futbol smart
    avrupa ligi ve fb gs maçları yeni kurulucak olan kanalda

olacağa benziyor gelsin paralar diyor anlayacağın

dijitürk alanlar birde d smart alacak sanırım.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keşke digitürkü iptal etmeseydim dsmartda ticarete dökmüş milleti nerden kazıklarız durumu yani digi türkü iptal eddirdim dsmart aldım birde fuul paket almıştım hiç bir işime yaramazki maçları seyredemedikden sonra at çöpe dünyada kimseye güvenmiyeceksin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğan grubu fasa fiso

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri