Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: softcam de virüs var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım o softcam'ları hazırlayan benim oradan buradan kopyalanmış alınmış değil hiç virüs olurmu? şimdiye kadar ilk defa bunu söyleyen sensin eğer pc'ne bir şey bulaşmışsa softcam'dan olamaz
    slm sana hak veriyorum doru diyorsun kucer arkadasım şimdiye kadar ilk arkadaştan duyurum bende şimdiye kadar ben okadar yükledik vürüse raslamadım saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenk35cenk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    virüs dosya isimleri autorun.ınf ve q9.cmd

Alıntı cenk35cenk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    d ye kadar sıçradı çare formatta artık ama önlem alırsak başkalarının başınada gelmesin
    arkadaşım bu virüs benimde başıma gelbi bilgisayarı format manyağı ettim bi günde 5 defa format attım yine düzelmedi bu lanet virüs formatı boşver şimdi COMBOFİX programıyla bi tara sonra taramadan önce flash dıcklerınıde takkı ondada virüs varsa temizlesin nese combofix bi güzel tarar çıkan virüsleri karantinaya alır bu programla taradıktan sonra net çözüm istiyosan bu işlemi yaptıktan sonrada format at mis gibi bilgisayar karşında...

Not bu program anlık koruma yapmaz bu programı kurmadan önce açık olan antivirüs program varsa kapatılmasını öneririm

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Supersatforuma güzevimiz sonsuz , virüs bu arkadasa baska bi yerden bulasmıs sanırım softcamden bulastı sanıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı izmirlimert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Supersatforuma güzevimiz sonsuz , virüs bu arkadasa baska bi yerden bulasmıs sanırım softcamden bulastı sanıyor.
    arkladaşım süpersat foruma bizimde güvenimiz sonsuz amacım çamur atmak falanda değil sadece sorunun kök nedenini araştırıyorum ayrıca flash ı tamamen temizleyip tekrar denedim yine bulaştı ve pc şu an berbat durumda
    her yerden virüs fışkırıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkladaşım süpersat foruma bizimde güvenimiz sonsuz amacım çamur atmak falanda değil sadece sorunun kök nedenini araştırıyorum ayrıca flash ı tamamen temizleyip tekrar denedim yine bulaştı ve pc şu an berbat durumda
    her yerden virüs fışkırıyo
    Selam

Verdigim linkteki programı kullanmanızı tavsiye ederim..Virüslü olma riski tasıyan tüm usb belleklerinizi kart okuyucularınızı hafıza kartlarını takın programı öyle çalıştırın ve tarama yapın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bu virüs benimde başıma gelbi bilgisayarı format manyağı ettim bi günde 5 defa format attım yine düzelmedi bu lanet virüs formatı boşver şimdi COMBOFİX programıyla bi tara sonra taramadan önce flash dıcklerınıde takkı ondada virüs varsa temizlesin nese combofix bi güzel tarar çıkan virüsleri karantinaya alır bu programla taradıktan sonra net çözüm istiyosan bu işlemi yaptıktan sonrada format at mis gibi bilgisayar karşında...

Not bu program anlık koruma yapmaz bu programı kurmadan önce açık olan antivirüs program varsa kapatılmasını öneririm

arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekür ediyorum,yaklaşık 200 kadar virüs silindi yukardakı ve nod32 yı kullandım şimdilik pc vırus uyarısı vermeyı kestı ama format atmama gerek varmı bılemıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam

Verdigim linkteki programı kullanmanızı tavsiye ederim..Virüslü olma riski tasıyan tüm usb belleklerinizi kart okuyucularınızı hafıza kartlarını takın programı öyle çalıştırın ve tarama yapın..

hocam çok teşekür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekür ediyorum,yaklaşık 200 kadar virüs silindi yukardakı ve nod32 yı kullandım şimdilik pc vırus uyarısı vermeyı kestı ama format atmama gerek varmı bılemıyorum
    bence daha garantili bir sonuç istiyorsan bu işlemleri yaptıktan sonra format at. Böylelikle daha net sonuç alırsın. Anti virüs programındanda Avast Home Edition'ı öneririm
    Konu Hikmet™ tarafından (05-06-2009 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Demekki sorun softcamda değilmiş sorun halledilğine göre konu kapanmıştır.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri