REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: softcam de virüs var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart softcam de virüs var

slm arkadaşlar son zamanlarda next ye 2000 superplus için softcam ındırıyorum ve flash belleğime virüs bulaşıyor üstelik nod32 dadi temizleyemiyor,biçimlendirmede de silinmiyor ne yapmalıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenk35cenk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar son zamanlarda next ye 2000 superplus için softcam ındırıyorum ve flash belleğime virüs bulaşıyor üstelik nod32 dadi temizleyemiyor,biçimlendirmede de silinmiyor ne yapmalıyım?
    arkadaşım flaşh diskine vırus başka yerden girmiştir. flaşh diskler için ozel prgramlar var onları dene.

bu forumdakı softcam doslarında vırus yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım gecen gün bulastı kendim silemedim,ben büyük bir şirkette çalısıyorum bilgi işlemdeki arkadaşa rica ettim temizledi az önce *** yükledim yine bulaştı istersen virüs dosya isimlerinide verebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o softcamı bi rapide versene burayada linkini ver indirip bakcam..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

virüs dosya isimleri autorun.ınf ve q9.cmd

Kullanıcı Bilgi Menüsü

???????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d ye kadar sıçradı çare formatta artık ama önlem alırsak başkalarının başınada gelmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim onlar vürüs değil sadece flaşbelleği bilgisayara bağladığında oluşan yapılandırma ayarlarıdır bilgisayarda gözükmezler sadece digitale taktığında gözükürler al bu 2mb lık pc dosya yönetiisinde herşey gözükür ordan silebilirsin ama bilgisayara taktığında yine çıkarlar onun için bu dosya yöneticisini flaşbelleğine at herzaman lazım olur burdan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım o softcam'ları hazırlayan benim oradan buradan kopyalanmış alınmış değil hiç virüs olurmu? şimdiye kadar ilk defa bunu söyleyen sensin eğer pc'ne bir şey bulaşmışsa softcam'dan olamaz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri