Doğru Uygulanmalı
Yanlış Uygulanmamalı
Kararsızım
Üniversite okuyanların hakkı ne olacak?
Artık üniversite okuyanlarında hakkı kalmadı ya.
Yazıklar olsun bu devlete.
Kendi çocuğunu yollasın ilk önce askerede sonra bizimkileri istesinler.
tek tip askerlik doğru ben askerliği bitireli 8 sene oldu 18 ay yaptım ben 18 ay askerlik yaparken kısa dönemler yapıp bitiriyordu tabi buda adama kötü koyar bence doğrudur herkes aynı yapmalı hep ezilen fakir çocuklarımı olacaklar
çok saçma bir uygulama sorun bakalım başbuğun çocuğu askere gittimi hiç
Ehmedé Xane
kısa dönem askerlik yapan zengin değildir genellikle.üviversite okuyan çoğu adam parasızlıktan yedek subaylığı tercih ediyor genellikle.merak etmeyin zengin olanlardan vatan savunması bilinci gelişmemiş olanlar askerlikten yırtmak için her haltı yiyiyor.yeni kanunla iyi oldu ben kısa dönemdim ama şimdi olsa vatan için yine canım feda. 8 ay yaptım.unutmayınki kısa dönem olmak varken parasızlıktan subay olanlar sehid olup dönüyorlardı.son zamanlarda kaç tane asteğmen teğmen şehid oldu.bende şehid olabilirdim askerde. ben kısa dönemdim az kalsın parmağımı kaybedecektim. ALLAH kurtardı ve de ALLAH ın izniyle komutanlarım sağ olsun.hemen askeri hastaneye.parmağımı devamlı sıkmışlardı cerahat çıksın kangren olmasın diye.
Her vatan evladı aynı sürede askerlik yapmalı.Ben 18 ay yaptım.Oğlum var 2 yıllık bitirdi.Şimdide dışarıdan 4 yıllık bitiriyor valla kendiside çok menmun tek tip askerlikten. Sanırım askerlik 12 aya düşecek gibime geliyor.En doğrusuda bu bence.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri