REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tek tip askerlik uygulaması sizce doğru mu?

Katılımcı sayısı
37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Doğru Uygulanmalı

25 67.57%
  • Yanlış Uygulanmamalı

11 29.73%
  • Kararsızım

1 2.70%
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Tek tip askerlik uygulaması sizce dogru mu??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence kötü oldu en azından benim için kötü oldu 4 yıllık üviversite okuyorum açıktan 3.sınıfım nasipse bu yıl 4 e geçeceğim bitirince 5.5 ay kısa dönem yapar geliriz diyorduk buna güvenerek yeni dükkan açtım hal böleyken bu yasa tasarısı çıktı bakalım şimdi ne olacak gerçi en erken 01.01.2010 da yürürlüğe girecek diyorlar ya inşallah beni vurmaz ...
    inşallah vurmaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üniversite okuyanların hakkı ne olacak?
    Artık üniversite okuyanlarında hakkı kalmadı ya.
    Yazıklar olsun bu devlete.
    Kendi çocuğunu yollasın ilk önce askerede sonra bizimkileri istesinler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek tip askerlik doğru ben askerliği bitireli 8 sene oldu 18 ay yaptım ben 18 ay askerlik yaparken kısa dönemler yapıp bitiriyordu tabi buda adama kötü koyar bence doğrudur herkes aynı yapmalı hep ezilen fakir çocuklarımı olacaklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üniversite okuyanların hakkı ne olacak?
    Artık üniversite okuyanlarında hakkı kalmadı ya.
    Yazıklar olsun bu devlete.
    Kendi çocuğunu yollasın ilk önce askerede sonra bizimkileri istesinler.
    nono:yanlış düşünce sana katılmıyorum söz konusu vatansa gerisi teferruat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok saçma bir uygulama sorun bakalım başbuğun çocuğu askere gittimi hiç
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kısa dönem askerlik yapan zengin değildir genellikle.üviversite okuyan çoğu adam parasızlıktan yedek subaylığı tercih ediyor genellikle.merak etmeyin zengin olanlardan vatan savunması bilinci gelişmemiş olanlar askerlikten yırtmak için her haltı yiyiyor.yeni kanunla iyi oldu ben kısa dönemdim ama şimdi olsa vatan için yine canım feda. 8 ay yaptım.unutmayınki kısa dönem olmak varken parasızlıktan subay olanlar sehid olup dönüyorlardı.son zamanlarda kaç tane asteğmen teğmen şehid oldu.bende şehid olabilirdim askerde. ben kısa dönemdim az kalsın parmağımı kaybedecektim. ALLAH kurtardı ve de ALLAH ın izniyle komutanlarım sağ olsun.hemen askeri hastaneye.parmağımı devamlı sıkmışlardı cerahat çıksın kangren olmasın diye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her vatan evladı aynı sürede askerlik yapmalı.Ben 18 ay yaptım.Oğlum var 2 yıllık bitirdi.Şimdide dışarıdan 4 yıllık bitiriyor valla kendiside çok menmun tek tip askerlikten. Sanırım askerlik 12 aya düşecek gibime geliyor.En doğrusuda bu bence.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri