REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tek tip askerlik uygulaması sizce doğru mu?

Katılımcı sayısı
37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Doğru Uygulanmalı

25 67.57%
  • Yanlış Uygulanmamalı

11 29.73%
  • Kararsızım

1 2.70%
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tek tip askerlik uygulaması sizce dogru mu??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Tek tip askerlik uygulaması sizce dogru mu??

Gündemden bir anket daha tek tip askerlik uygulaması dedikoduları başladı ve Başbugunda yaptıgı açıklamada böle bir uygulamanın erken oldugunu söledi..

Size göre böle bir uygulama yapılsın mı yapılmasın mı..

Anketimiz 15 gün sürecektir..
    Konu Özgür Erge tarafından (03-06-2009 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence yapılsın cok doğru bir karar olur bu arada haksızlıkta olmaz tamam kısa dönem asker olan kişi üniversite okumuş olabilir yaşida büyük olabilir ama uzun dönem asker saten gariban takımından onunda durumu iyi olsaydı oda üniversite okurdu bence doğru ve yerinde bir karar ama söz konusu vatan savunması olunca kısa dönem uzun dönem farketmiyor ben askerden geleli 8 yıl oldu ama tekrar cağirsalar işimi gücümü bırakır derhal giderdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Askerden geleli 8 sene oldu , uzun dönem askerlik yaptım , 4 yıllık fakülteyi askerlikten sonra bitirdim. Şimdi benim devletten alıcağımmı doğdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunter100 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Askerden geleli 8 sene oldu , uzun dönem askerlik yaptım , 4 yıllık fakülteyi askerlikten sonra bitirdim. Şimdi benim devletten alıcağımmı doğdu
    geçmiş ola devletin kimseden alacaği yoktur sizinde alacağiniz yoktur herhalde 8 sene geçmiş üstünden aynen benim gibi ama uygulama olursa gayet olumlu olur bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende aynı düşüncedeyim . Vatanımıza canımız sağolsun, 18 ay yaptım bazıları gibi askerlikten yırtmak için binbir yönteme başvurmadık, Ben espri yapmıştım ama sen alınmışsın galibağa arkadaşım .:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede doğru yok biri 4 ay yok biri 6 ay yok biri 15 ay olur böyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek tip askerlik nedir? kısaca?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 18 ay yaptım...teskere aldım eve döndüm..10 gün sonra askerlik 15 aya indi....

-----herkes her koşulda eşit olmalı...(askerlik,eğitim,yaşam.....vs)
    --benim bulunduğum yerde kısa dönem askerler vardı..askerlik sürelerinin kısa olması bi yana kısa dönemlere gösterilen ilgi,müsama ve rahatlığa rağmen hala şikayetçilerdi...akşama kadar çam gölgelerinde oturup tost...kolanın gözüne vururken diğer askerler o sıcakta ot yoluyordu...
    ----içtima yapılacak; herkes yerini alacak..kısa dönemler 20 kişi bi hizada duramazken komutan onlara kibarca seslenirdi "arkadaşlar ....lütfen......"
    -bize sıra gelince,komutan "eşşek herifler.....hayvanlar.....şerefsizler.....vs." diye başlardı her söze..başlardı.
    ------
    bunun haricinde uzun dönemler bile kendi arasında eşit değilki...torpilin olmadığı tek yer(kurum) askerlik deselerde kesinlikle inanmayın...:46:.

----mesele çok...askerlik anıları anlatmakla bitmez...selametle...
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bu şartlara göre değişir okumuş adam benden evvelkiler diye başlar bence tek tip askerlik bu ülkede bu saatten sonra oldukça zor bunun daha dengeli olması önemli üniversite bitiren kişi 6 ay diğeri 15 ay arad oldukça fark var 10-15 gibi olabilir yada 9-12 falan yani fark bu kadar uzun olmamalı..

daha önemlisi artık nüfus artış hızı yavaşlıyor ve yavaşlıyacak ayrıca okuyan yani üniversite mezunu sayısı günden güne artıyor belki kısa vade de değil ama orta ve uzun vade de bu yukarıda belirttiğim hususlar zaruret halini alacaktır yada askerlik olayı komple ele alınacak profesyonellik gibi vs. hatta bayanlara bile çok kısa süreli dahi olsa askerlik durumu olurmu bilmem...sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence kötü oldu en azından benim için kötü oldu 4 yıllık üviversite okuyorum açıktan 3.sınıfım nasipse bu yıl 4 e geçeceğim bitirince 5.5 ay kısa dönem yapar geliriz diyorduk buna güvenerek yeni dükkan açtım hal böleyken bu yasa tasarısı çıktı bakalım şimdi ne olacak gerçi en erken 01.01.2010 da yürürlüğe girecek diyorlar ya inşallah beni vurmaz ...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri