REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türkçe olimpiyatları samanyolu tv'de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türkçe olimpiyatları samanyolu tv'de

7. Türkçe olimpiyatları şarkı finali bugun saat 19.15 ten itibaren samanyolu tv den canlı yayınlanacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    7. Türkçe olimpiyatları şarkı finali bugun saat 19.15 ten itibaren samanyolu tv den canlı yayınlanacak.
    İzliyoruz abi , hatta teyzem İngiltere'deki kâfilenin sorumlusu olarak orada bakalım görmeye calısıcam..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İzliyoruz abi , hatta teyzem İngiltere'deki kâfilenin sorumlusu olarak orada bakalım görmeye calısıcam..

tv den zor görürsün yaw
    sıra geceleriyle başladılar programa.
    hadi hayırlısı bakalım.......
    115 ülkeden çocuklar.dile kolay.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

tv den zor görürsün yaw
    sıra geceleriyle başladılar programa.
    hadi hayırlısı bakalım.......
    115 ülkeden çocuklar.dile kolay.......
    Evet biraz zor olacak görmem ama iste bi umut

Helal olsun adamlara Dünya'ya Türk gelenek,göreneklerlini öğrettiler ama bizim zibidi gençlerde dısarıya özeniyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet biraz zor olacak görmem ama iste bi umut

Helal olsun adamlara Dünya'ya Türk gelenek,göreneklerlini öğrettiler ama bizim zibidi gençlerde dısarıya özeniyor..

sıra gecelerini çok beğendim.tek kelimeyle süperdi.
    benim favori şarkım azerbaycan.şarkısı demir attım yalnızlığa.bence 1. olacak....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıra gecelerini çok beğendim.tek kelimeyle süperdi.
    benim favori şarkım azerbaycan.şarkısı demir attım yalnızlığa.bence 1. olacak....
    Endonezya hic güzel değildi hocam ya gördün mü onu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Endonezya hic güzel değildi hocam ya gördün mü onu?
    bence çok kötüydü.bakalım gerisi nasıl?nijerya ve azerbaycan iyi çıkacak bugun...izliyorym bakalım.izlemeye devam....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçen yılki birinciye hasta olmuştum...
    çok güzel bir program...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuçta bu yarışmalar 115 ülkeden 700 kişi gelip şarkı şiir makale çeşitli dallarda yarışmalar yapılıyor ve Türkçe miz konuşuluyor.Amacına uygun bir yarışma...sonuçta Türkçemiz konuşuluyor....

Bu yarışmalar ülkemiz adına gurur verici.umarım devamı gelir bu olimpiyatların....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ingiltere çıktı.gülpembe.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri