Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Türkçe olimpiyatlarý samanyolu tv'de

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Türkçe olimpiyatlarý samanyolu tv'de

7. Türkçe olimpiyatlarý þarký finali bugun saat 19.15 ten itibaren samanyolu tv den canlý yayýnlanacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    7. Türkçe olimpiyatlarý þarký finali bugun saat 19.15 ten itibaren samanyolu tv den canlý yayýnlanacak.
    Ýzliyoruz abi , hatta teyzem Ýngiltere'deki kâfilenin sorumlusu olarak orada bakalým görmeye calýsýcam..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýzliyoruz abi , hatta teyzem Ýngiltere'deki kâfilenin sorumlusu olarak orada bakalým görmeye calýsýcam..

tv den zor görürsün yaw
    sýra geceleriyle baþladýlar programa.
    hadi hayýrlýsý bakalým.......
    115 ülkeden çocuklar.dile kolay.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

tv den zor görürsün yaw
    sýra geceleriyle baþladýlar programa.
    hadi hayýrlýsý bakalým.......
    115 ülkeden çocuklar.dile kolay.......
    Evet biraz zor olacak görmem ama iste bi umut

Helal olsun adamlara Dünya'ya Türk gelenek,göreneklerlini öðrettiler ama bizim zibidi gençlerde dýsarýya özeniyor..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet biraz zor olacak görmem ama iste bi umut

Helal olsun adamlara Dünya'ya Türk gelenek,göreneklerlini öðrettiler ama bizim zibidi gençlerde dýsarýya özeniyor..

sýra gecelerini çok beðendim.tek kelimeyle süperdi.
    benim favori þarkým azerbaycan.þarkýsý demir attým yalnýzlýða.bence 1. olacak....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sýra gecelerini çok beðendim.tek kelimeyle süperdi.
    benim favori þarkým azerbaycan.þarkýsý demir attým yalnýzlýða.bence 1. olacak....
    Endonezya hic güzel deðildi hocam ya gördün mü onu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ingiltere çýktý.gülpembe.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

geçen yýlki birinciye hasta olmuþtum...
    çok güzel bir program...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sonuçta bu yarýþmalar 115 ülkeden 700 kiþi gelip þarký þiir makale çeþitli dallarda yarýþmalar yapýlýyor ve Türkçe miz konuþuluyor.Amacýna uygun bir yarýþma...sonuçta Türkçemiz konuþuluyor....

Bu yarýþmalar ülkemiz adýna gurur verici.umarým devamý gelir bu olimpiyatlarýn....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri