REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 8 kat hızlı internet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 8 kat hızlı internet

arkadaşlar;ttnet a.ş sitesinde abonelerine 2,19 tl karşılığında 8 kat hızlı internet sunduğunu yazıyor.hizmet alan varmı acaba ,yoksa buda tt a.ş nin her zamanki gibi fiyaskosu mu?bi bilen cevaplarsa..............saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

FİYASKO çıktı şikayet çok var bazı yerlerde 8 desteklemeyen hatlar var
    şebekenizi kontrol ettirmeden sakın geçmeyin yoksa boşuna para ödersiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    FİYASKO çıktı şikayet çok var bazı yerlerde 8 desteklemeyen hatlar var
    şebekenizi kontrol ettirmeden sakın geçmeyin yoksa boşuna para ödersiniz
    ayrıca tekrar eski tarifeye dönemiyorsunuz..yani hizmet alsanda almasanda farkı ödemek zorundasın...ben hem iş yerinde hem evde tarife değişikliği yaptım..
    işteki hız 5000 seviyelerine çıkıyor... evdeki ise 1700 üstü görmedim:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sınırsız kullanıcılar için ayrıca kötü bir şey daha.
    aylık kota 15gb geçerse hız otomotikmen 512kb iniyor.
    bunlar kuş akıllarıyla insan kandırıyorlar sanki sınırsız kullanan insan demekki download yapıyorki sınırsıza o kadar para ödüyor sen gel hem zamlı öde hemde 15 geçerse hız yarı yarıya insin.
    işte ttnet in yeni kazığı bu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

santral ve eviniz arasında mesafe varsa ( 8-10km ve üzeri) sakın başvurmayın. en fazla 3mbit hıza çıkarsınız. 8mbitte yalan olur.

sözde sınırsız ama 15 gb kota aşımındada 512k hızına düşüyor hız. ne anlamı kaldı o zaman sınırsızın.

ama normal ev kullanıcısı ve sınırsız kullanıyorsanız yinede denenebilir.
    ama ben ayda en az 80-100 gb download yapıyorum. bana 1 gunluk 8mbit fayda etmez..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değerli bilgileriniz için teşekkürler........biraz daha bekleyelim.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sınırsız kullanıcılar için ayrıca kötü bir şey daha.
    aylık kota 15gb geçerse hız otomotikmen 512kb iniyor.
    bunlar kuş akıllarıyla insan kandırıyorlar sanki sınırsız kullanan insan demekki download yapıyorki sınırsıza o kadar para ödüyor sen gel hem zamlı öde hemde 15 geçerse hız yarı yarıya insin.
    işte ttnet in yeni kazığı bu.
    hızın 8mbden yarıya ınse gene sükür ederim ama hızını neredeyse %95 düşürüyolar ne yarısı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet.ttnet'in alternatiffi şirketler çıksada rekabet ortamı doğsa hem kalite yükselir.hemde biraz hesaplı olur.gsm şirketlerindeki gibi. yani alt yapısını açsa.uydu net kampanya düzenliyor ama onunda cazip tarafı yok bence.inanın telefonu falan kapatacam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben izmir mendereste oturuyorum daha 1mb sınırsız kullanıyordum sımdı yenı 8 mb geceyım dedım ınternet bır var bır yok doğru durust baglanmıyorr hiç tavsıye etmıyorumm iptal edeyım dedım 1 ay beklemen lazım dedıler bu nasıl iş anlamadım kos koca ttnetın yaptığı ayıp alt yapın yoksa nıye bıze tarıfe deiştırıryorsun yanı anlıycanız hersey yalan ilk once gıdın bır sorun sızın oturduğunuz bolgede desteklıyormu destekelemıyormu dıye yoksa benım gıbı ınternetsız kalırsınız .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende gectim pisman oldum.bu ayı nasıl gecirecem onu düsünüyorum.internet hic baglanmıyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri