Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: 3 dakikası 1 kontör vodafone yeni cep1 tarifesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 dakikası kaç kontör peki.1kontör mü.4 dakika konuştum telefonu kapattım.kaç kontörüm gidecek.1 kontör mü yoksa .1.33 kontör mü .ondalık kontör uygulaması mı var acaba.6 dakika konuştum kaç kontör gidecek.10 dakikayı 4 e bölersek 2.5 yani 2.5 dakikası 1 kontör.......5 dakikayı 2 ye bölersek yine 2.5 demekki 3 dakikası 1 kontör değil 2.5 dakikası 1 kontör ilk 3 dakika 1 kontör diğerleri 2.5 dakikası 1 kontör....böylemi acaba.7 dakika konuştum.nasıl olacak şimdi.5 dakika üzerinden mi değerlendirecekler yoksa 10 dakika üzerinden mi.çık işin içinden çıkabilirsen.gecenin bu saatindene diye bununla uğraşıyorsam.sorarım vodafona cevabını alırdım.eğer cevabı varsa tabi
    Konu firelove tarafından (08-06-2009 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı firelove Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4 dakikası kaç kontör peki.1kontör mü.4 dakika konuştum telefonu kapattım.kaç kontörüm gidecek.1 kontör mü yoksa .1.33 kontör mü .ondalık kontör uygulaması mı var acaba.6 dakika konuştum kaç kontör gidecek.10 dakikayı 4 e bölersek 2.5 yani 2.5 dakikası 1 kontör.......5 dakikayı 2 ye bölersek yine 2.5 demekki 3 dakikası 1 kontör değil 2.5 dakikası 1 kontör ilk 3 dakika 1 kontör diğerleri 2.5 dakikası 1 kontör....böylemi acaba.7 dakika konuştum.nasıl olacak şimdi.5 dakika üzerinden mi değerlendirecekler yoksa 10 dakika üzerinden mi.çık işin içinden çıkabilirsen.gecenin bu saatindene diye bununla uğraşıyorsam.sorarım vodafona cevabını alırdım.eğer cevabı varsa tabi
    arkadaşım 3 dk konuşttın 1 knkör 3dk 21 saniye konuştun diyelim 2 kntör gider ama sen 6 tam dkka konuşursan 2 knt gider 6dk 30 sn konuşursan 3 kntr gider anladın mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu tarife cok guzel bence

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri