hoca kaliteli ama bazı gerçekler var.
galatasaray şu an bitmiş bir takım. bunu kimse inkar edemez. kulupte bir çok oyuncunun gönderilmesi lazım. bu yeni oluşumda türkiyeye yeni gelecek bir hoca ve buna paralel olarak yenı oyuncular yan ı takım baştan aşağı sıfırdan kurulacak. burda bu teknik direktörün yanına bence hakan şükür veya tugay kerimoğlu gibi yardımcı birisi lazım. ayrıca ilk önce bu takım avrupadan ince ilk 2 yıl futbol olarak çok iyi seviyeye gelmesi lazım. bunlar hemen 1 sene içinde olacak bişi değil alışma dönemi olacak inşallah en kısa zamanda olur. bana göre galatasaray türkiyeyi tanıyan bir teknik direktör alsaydı daha iyi olurdu en azından alışma süresi kısa olurdu. tabi dediğim gibi galatasarayı yakından tanıyan biri yardımcı olursa oda olur.
bu sene fenerbahçe bu konuda en iyisini yaptı daum gibi türkiyeyi ve takımı bilen ayrıca aykut kocaman gibi camianın sevdiği yardımcı bir sorumlu getirmek hem alışma süresi hemde başarı için atılmış en iyi adım. ama görüyorum ki fenerbahçede halen alex lugano gibi futbolcuların gönderilmesi açıklanmadı ilk önce çürüklerden kurtulmalı aynı şey galatasaray içinde geçerli.
eğer bu sene bu iki takım toparlnmazsa türk futbolu iyice geriye gidecek. zaten türk futbolunun durumu ortada. bu iki takım olmadığı zamanda yada beşiktaşta böle kötü olursa futbolumuz iyice geriye gidiyor.
Yer imleri