REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
34 sonuçtan 31 ile 34 arası

Konu: Abdullah Öcalan ile Abdullah Çatlı top oynuyor! İşte o şok fotoğraf!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    önce arkadaşım haddini bilerek konuş yaşın 31 benimde 40 ne ayak öyle gözüm filan lütfen kelimeleri dikkatli seçelim

KOnunun ne olduğu veya nezaman düşünülmesi gerektiğini yaşınızdan alıyorsanız o sizi bağlar. Yok eğer ben yaşlıyım her söylediğimi yapmak zorundasınız en doğruyu ben bilirim diyorsanız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. biraz incelemenizi tavsiye ederim
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fotoğrafın montaj olduğunu.."varsaysak" bile....
    çatlı'yla...apo'nun yanyana gelmesi beni hiç de şaşırtmaz...yollarının mutlaka kesişeceğini düşünürüm...
    ve mutlaka ortak hedefleri olduğunu düşünürüm...
    sonuçta ergenekon zihniyeti değil mi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No Comment!.......
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı artech Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KOnunun ne olduğu veya nezaman düşünülmesi gerektiğini yaşınızdan alıyorsanız o sizi bağlar. Yok eğer ben yaşlıyım her söylediğimi yapmak zorundasınız en doğruyu ben bilirim diyorsanız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. biraz incelemenizi tavsiye ederim
    arkadaşım sen herhalde biraz anlama sorunun var ben sana diyorumki "gözüm "ne demek hitap olarak edep kurallarına göre sen benden büyük olsan kabullenirim ama sen küçük olduğun için bu kelimeyi kullanamazsın dedim ama sen hala bir ukalalıkla konudan.yaştan.baştan bahsediyon ama ne diyim gerek yok

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri