Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: "İki Duble Rakı Haram Değil !"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sakız çiğnermişcesine; boş lakırdı edermişcesine; şöyle bir gerinip esnermişcesine bu kadar rahat; bu kadar pervasız; bu kadar vicdansız verilen fetvalardan ALLAH bizi korusun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnsan sağlığına zarar veren her şey haramdır yada mekruhtur. Alkolün insan üzerinde yaptığı tahribatlar tartışılamaz bile. Sigara içmek mekruhtur, ancak fazla içilmesi haramdır. Bu da benim düşüncemdir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rabbim bizleri şaşırmış olan fetvacılardan korusun AMİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kınadım kınıyorum bu platforma taşıyanı da kınıyorum.kötünün reklamı dahi yapılmaz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

incildemi yazıyormuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müslümanları bugibi zatlarla oyalıyorlar,bir taneside otel odalarında p...n. film izleyip televizyonda fetva veriyordu,bunlar gidecek başkaları gelecek nitekim geliyor'da.bu şahısları tanıyana kadarda bir sürü zaman geçiyor.Herkes dinini gerçek ilim sahiplerinden öğrenmeli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sana içki ve kumarı soruyorlar. Deki:
    -O ikisinde büyük günah ve insanlara bazı faydalar vardır.Günahları faydasından daha büyüktür.
    Ne sarfedeceklerini sana soruyorlar.Deki:
    -ihtiyaçtan fazlasını!İşte Allah,size düşünesiniz diye ayetleri(böyle)açıklıyor.

(Bakara Sûresi,219)

Hz. Âişe (radıyallâhu anhâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselam) buyurdular ki: "Sarhoşluk veren her içki haramdır."

Buhârî, Eşribe 4, Vudü 71; Müslim, Eşribe 67-68, (2001); Muvatta, Eşribe 9, (2, 845); Ebü Dâvud, Eşribe 5, (3682, 3687); Tirmizî, Eşribe 2, 3, (1864,1867); Nesâî, Eşribe 23, 8,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH yapılan herşeyin ve söylenen her sözün hesabını sonuna kadar soracak! Hele hele cahil insanlara veriliveren, rahatça söyleniveren fetvaların hesabını özellikle soracak! ALLAH insanı yalan yanlış fetvalar vermekten cahilce konuşmalardan korusun! ALLAH'IN beni sorgulamasından korkarım. Umarım alnımız ak çıkarız.
    Sana tamamen katılıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece gülüyorum nuri öztürkün söylediklerine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allahtan korkan bir insan bu sözleri aklından bile geçiremez. Daha bu zözleri söylerken ağzını kapatmak gerekirdi ama...işte....Yüce Mevlam çok büyük...

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri