Sakız çiğnermişcesine; boş lakırdı edermişcesine; şöyle bir gerinip esnermişcesine bu kadar rahat; bu kadar pervasız; bu kadar vicdansız verilen fetvalardan ALLAH bizi korusun.
Sakız çiğnermişcesine; boş lakırdı edermişcesine; şöyle bir gerinip esnermişcesine bu kadar rahat; bu kadar pervasız; bu kadar vicdansız verilen fetvalardan ALLAH bizi korusun.
İnsan sağlığına zarar veren her şey haramdır yada mekruhtur. Alkolün insan üzerinde yaptığı tahribatlar tartışılamaz bile. Sigara içmek mekruhtur, ancak fazla içilmesi haramdır. Bu da benim düşüncemdir.
rabbim bizleri şaşırmış olan fetvacılardan korusun AMİN
kınadım kınıyorum bu platforma taşıyanı da kınıyorum.kötünün reklamı dahi yapılmaz
incildemi yazıyormuş
müslümanları bugibi zatlarla oyalıyorlar,bir taneside otel odalarında p...n. film izleyip televizyonda fetva veriyordu,bunlar gidecek başkaları gelecek nitekim geliyor'da.bu şahısları tanıyana kadarda bir sürü zaman geçiyor.Herkes dinini gerçek ilim sahiplerinden öğrenmeli.
Sana içki ve kumarı soruyorlar. Deki:
-O ikisinde büyük günah ve insanlara bazı faydalar vardır.Günahları faydasından daha büyüktür.
Ne sarfedeceklerini sana soruyorlar.Deki:
-ihtiyaçtan fazlasını!İşte Allah,size düşünesiniz diye ayetleri(böyle)açıklıyor.
(Bakara Sûresi,219)
Hz. Âişe (radıyallâhu anhâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselam) buyurdular ki: "Sarhoşluk veren her içki haramdır."
Buhârî, Eşribe 4, Vudü 71; Müslim, Eşribe 67-68, (2001); Muvatta, Eşribe 9, (2, 845); Ebü Dâvud, Eşribe 5, (3682, 3687); Tirmizî, Eşribe 2, 3, (1864,1867); Nesâî, Eşribe 23, 8,
sadece gülüyorum nuri öztürkün söylediklerine
Allahtan korkan bir insan bu sözleri aklından bile geçiremez. Daha bu zözleri söylerken ağzını kapatmak gerekirdi ama...işte....Yüce Mevlam çok büyük...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri