Vücuda sarhoşluk ve zarar veren herşeyin azı da çoğu da haramdır
Vücuda sarhoşluk ve zarar veren herşeyin azı da çoğu da haramdır
bugün rakı helal oldu yarın'da esrar....![]()
Gülüp geçin böylelerine,,hocadan mı sayıyorsunuz bu kişiyi... Yarında çıkıp der ''rakı haram değil ama viski haramdır''diye söylenir durur..
değerli dostlar önce bu adamı kınıyorum O yüce Yaratan ne kadar sabırlı dikkat ederseniz her Ramazan da veya her dönemde birileri çıkar böyle laf atar ortalığı bulandırır çok şükür bizim insanımız inançlıda butür neidüğü belirsiz insanların laflarını fazla dikkate almaz sadece okuyup güler geçeriz çokda önemsemeyin baksanıza partisinde bile sadece kandisi var saygılar sunarım.
Arkadaşlar,dini inancımıza göre çoğu sarhoşluk veren şeyin zerreside haramdır.ilaç olarak içilmesi bile haramdır.Dikkatli olmakta fayda var. çünkü bir müslümanın şüpheli şeylerden kaçınmasılazım.buda üzerine bir görevdir.adam içmek istiyor içer zaten bunada bir engelde yoktur.biz burda inanan ve inandığı gibi düzgün bir şekilde yaşamak isteyenleri hedef alıyoruz.Allah hepimizi ıslah etsin kalplerimizi ve gönüllerimizi temizlesin.
okuduklarınızı iyi anlıyamamışsınız.y.nuri hoc böyle fetvalar var ama ben bunlara katılmıyorum diyerek son sözünü söylemiş.
ban yaşar nuriye değil, buradaki yorumları kınıyorum.
Allah size göz vermiş. Bakın okuyun diye.Ama siz sadece bakmışsınız,Okumamışsınız..
sadece başlıktan yola çıkarak yorum yapan arkadaşlar, bir daha okusunlar.
Konu MUTAF tarafından (27-08-2009 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.
basri mutaf moderatörüm e aynen katılıyorum.insanların idrak kabiliyetleri farklı.iyice okuyup anlamaya çalışıp anlayıp muhakeme edip fikir üretilmeli.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri