Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: "Ýki Duble Raký Haram Deðil !"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý remy Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ALLAH yapýlan herþeyin ve söylenen her sözün hesabýný sonuna kadar soracak! Hele hele cahil insanlara veriliveren, rahatça söyleniveren fetvalarýn hesabýný özellikle soracak! ALLAH insaný yalan yanlýþ fetvalar vermekten cahilce konuþmalardan korusun! ALLAH'IN beni sorgulamasýndan korkarým. Umarým alnýmýz ak çýkarýz.
    Sana tamamen katýlýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý remy Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ALLAH yapýlan herþeyin ve söylenen her sözün hesabýný sonuna kadar soracak! Hele hele cahil insanlara veriliveren, rahatça söyleniveren fetvalarýn hesabýný özellikle soracak! ALLAH insaný yalan yanlýþ fetvalar vermekten cahilce konuþmalardan korusun! ALLAH'IN beni sorgulamasýndan korkarým. Umarým alnýmýz ak çýkarýz.

.......amin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sakýz çiðnermiþcesine; boþ lakýrdý edermiþcesine; þöyle bir gerinip esnermiþcesine bu kadar rahat; bu kadar pervasýz; bu kadar vicdansýz verilen fetvalardan ALLAH bizi korusun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýnsan saðlýðýna zarar veren her þey haramdýr yada mekruhtur. Alkolün insan üzerinde yaptýðý tahribatlar tartýþýlamaz bile. Sigara içmek mekruhtur, ancak fazla içilmesi haramdýr. Bu da benim düþüncemdir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

rabbim bizleri þaþýrmýþ olan fetvacýlardan korusun AMÝN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kýnadým kýnýyorum bu platforma taþýyaný da kýnýyorum.kötünün reklamý dahi yapýlmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ömer77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kýnadým kýnýyorum bu platforma taþýyaný da kýnýyorum.kötünün reklamý dahi yapýlmaz
    yanlýþýn var...arkadaþýn bunu haber yapmayýp foruma taþýmasa yaþar nurinin saçmaladýðýndan nasýl haberimiz olacaktý...dünyada yanlýz iyi insanlar yaþamýyor...
    CÝMBOMLU

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ömer77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým insanlar sacmalýyor ben bunu paylaþýyorsam suçlusu ben mi oluyorum ilginc

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

incildemi yazýyormuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

müslümanlarý bugibi zatlarla oyalýyorlar,bir taneside otel odalarýnda p...n. film izleyip televizyonda fetva veriyordu,bunlar gidecek baþkalarý gelecek nitekim geliyor'da.bu þahýslarý tanýyana kadarda bir sürü zaman geçiyor.Herkes dinini gerçek ilim sahiplerinden öðrenmeli.

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri