REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yaprak Dökümü (Kanal D)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Yaprak Dökümü (Kanal D)

Yapımcı : Kerem Çatay
    Yönetmen : Mesude Eraslan
    Eser : Reşat Nuri Güntekin
    Senaryo : Ece Yörenç, Melek Gençoğlu

Oyuncular:

Halil Ergün (Ali Rıza)
    Güven Hokna(Hayriye)
    Bennu Yıldırımlar(Fikret)
    Caner Kurtaran(Şevket)
    Tolga Karel(Sansar- Oğuz)
    Deniz Çakır (Ferhunde)
    Gökçe Bahadır (Leyla)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dizi yarışmasına mı başladınız koso arkadaşımla genç adam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seviyorum bu diziyi çarşamba olması iyi değil maçlara denk geldimi kaçırıyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    seviyorum bu diziyi çarşamba olması iyi değil maçlara denk geldimi kaçırıyom
    Bende seviyorum,bilhassa Ferhunde hanımı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bide ferhunde hadi ali rıza bey desen neyse valla şüphe düymaya
    başladım genç adam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elveda rumeli niye koymadınız kardaş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bide ferhunde hadi ali rıza bey desen neyse valla şüphe düymaya
    başladım genç adam
    Latife ediyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni sezonda 'Yaprak Dökümü'nde neler olacak?

Yaprak Dökümü’nün müdavimleri soluklarını tutmuş, yeni sezonu bekliyor. Öyleyse, meraklarını biraz olsun giderelim.
    Efendim, yeni sezonda aile bir "toparlanma" sürecine girecek. Ali Rıza Bey, yaşadığı tecrübelerin de yardımıyla artık olaylara daha serinkanlı yaklaşacak. Şevket hapisten çıkacak ama sabıkasından dolayı artık bir bankada çalışamayacağı ve memurluk da yapamayacağı için izleyenlerin "Vah zavallı çocuğa" diye gözyaşı dökecekleri işlerde çalışmaya başlayacak. Ferhunde’nin annesinin (Perihan Savaş oynuyor) İstanbul’a gelmesiyle, bu karakterin dizideki ağırlığı da artacak. Evini satıp, oğlunun evine iyice yerleşen Kaynana Cevriye ise etrafına kötülük saçmaya devam edecek. Gelin Fikret ise Cevriye’nin içindeki küçücük kalmış insanlık tohumunu filizlendirmek için yine olağanüstü bir çabaya girişecek. Ve en önemlisi: Son bölümde şofben gazından zehirlenip, hastaneye kaldırılan Necla kurtulacak. Tüm yaşanan olumsuzluklara rağmen Leyla ve Necla "kardeş olduklarını" hatırlayacaklar.

Yüksel Aytuğ / Sabah
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaprak Dökümü'nde sürpriz final! Ferhunde'nin sonu ne olacak?
    Sade Vatandaş'a konuk olan Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si Deniz Çakır, gelecek sezon sona erecek olan dizinin sürpriz finaliyle ilgili ipuçları verdi...

Deniz Çakır da Bayülgen'in programında, yeni sezonda, 'tadımlık' olarak tanımladığı 13 bölümün yayınlanacağı bilgisini aktardı.
    FERHUNDE MUTLULUĞU BULACAK
    Dizinin nasıl biteceğiyle ilgili soruya "Seneye biteceği için bir sezon sonraya kalacak ve bu bir roman. Sonu belli olan bir şey" diye yanıt veren Deniz Çakır, Bayülgen'in "Ferhunde mutluluğu bulabilecek mi?" sorusuna da şöyle yanıt verdi:
    "En çok Ferhunde bulacak, şaşırtıcı ama!"
    Deniz Çakır, yazın yayınlanması için sonraki sezonla ilgili kısa kısa fragmanlar çektiklerini belirterek "Bütün karakterlerin acı dolu anları, hep bir ızdırap var hayatlarında. Bir tek Ferhunde mutlu fragmanda. Herhalde iyi bir şeyler olacak" açıklamasını yaptı.
    DİZİ ÇOK MU UZADI?
    Yaprak Dökümü'nün gelecek sezon da devam edeceği bilgisi üzerine kimi çevrelerden dizinin çok uzatıldığına dair tepkiler gelmişti. Deniz Çakır da bu tepkileri hatırlatarak "Seneye de devam etmesi ile ilgili olumsuz eleştiriler de, çok uzadı, sürdü diye eleştiriler de alıyoruz ama inanın ben de kendini çok eleştiren bir insanım, içinde bulunduğum işi de eleştiririm, hiç öyle bakmam ama olabileceğin en iyisini yapıyoruz" ifadesini kullandı.
    Televizyon Gazetesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir an önce bitmesini diliyorum yoksa alirıza bu gidişle ölecek yoksa.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri