REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 40/72 İlkİlk ... 1530313233343536373839404142434445464748495065 ... SonSon
714 sonuçtan 391 ile 400 arası

Konu: Twin 53 Derece data Yazılımları burada...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı AYFLY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mokur ustam bu yazdıgın kanalları su an ızleyebılıyoruz degıl mı.bırde eskı yazılımla ızlıyoruz yenı yazılım yok degıl mı.ha bu arada lısta ıcın tesekkurler
    multibox için sevgili dost

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar,paylaşım hala yok.
    bilgisi olan var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni serverdeki bir sorundan dolayı hafta sonu paylaşım açılamamış.
    sorunu çözer çözmez 53 paylaşımı tekrar devreye girecek diye söylediler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni serverdeki bir sorundan dolayı hafta sonu paylaşım açılamamış.
    sorunu çözer çözmez 53 paylaşımı tekrar devreye girecek diye söylediler...
    ilginize teşekkürler usta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler hocam bilgilendirmeniz için;

kolay gelsin, bol kazançlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol toprağım bilgin için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizlerde sağolun,sizlerinde elinize saplık.
    bekleyelim sorunu çözer çözmez paylaşımı açacaklar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mokur ustam size benım baff 6000 gold twin war drembox gibi netten paylaşim alabilirmiyim die sormus sizede bana ccam we newcam alabilirsiniz ama benim tawsiyem newcam demiştiniz.cihaz aldiğim yer toptancısına sormus erbil elektronik erbil abiye (kayseride) o bunun olamıyacagini söylemiş sımdı ıkılemde kaldı alabilirmiyim alamazmıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı XxXKRAL66XxX Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mokur ustam size benım baff 6000 gold twin war drembox gibi netten paylaşim alabilirmiyim die sormus sizede bana ccam we newcam alabilirsiniz ama benim tawsiyem newcam demiştiniz.cihaz aldiğim yer toptancısına sormus erbil elektronik erbil abiye (kayseride) o bunun olamıyacagini söylemiş sımdı ıkılemde kaldı alabilirmiyim alamazmıyım?
    arkadaşım dreambox cihazlar kadar stabil olmaz ama bu cihazdan da tmshareyi seçerek cccam-newcamı seçerekte newcam server kullanabilirsiniz.rs232 kablosu ile pc ve cahazı bağlayarak paylaşım yapabilirsiniz.internet ve pc devamlı açıl olmak zorunda.ücretli sağlam bir server bulursanız cccamı flycccam-flyhadu-acamd-veya flydahli programlarının her hangi birisi ile izleyebilirsiniz.bence en stabil çalışan hadu veya acamd. selamlar.dostum benim anlattığım cihaz yumatu 6000 gold tweendir.ama paylaşım ve yazılımı baff 6000 gold tweenle aynı olduğu için sanırım sizin cihazada uyar.
    Konu sahin_42 tarafından (31-05-2010 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*01-06-2010*53 DERECE 2.BOARD twin yazılımları 1. mesaja eklenmiştir.
    kullanıcılara hayırlı olsun...
    Konu MOKUR33 tarafından (02-06-2010 Saat 08:26 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 40/72 İlkİlk ... 1530313233343536373839404142434445464748495065 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri