REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 46/73 İlkİlk ... 2136373839404142434445464748495051525354555671 ... SonSon
724 sonuçtan 451 ile 460 arası

Konu: Twin 53 Derece data Yazılımları burada...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk deneyelim yeni yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yarım saattir paylaşım kesik haberiniz olsun daha gelmedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerazem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yarım saattir paylaşım kesik haberiniz olsun daha gelmedi
    şansa bak, 3 saat izledim paylaşım açıkken hiç kesilme donma olmadı.şuan paylaşım söylediğin gibi kesiktir.
    ama büyük ihtimal ,çok kesiliyor, donuyor veya yazılımı yükledim hiç açılmıyor diyenlerin tek sorunu data sinyalinden kaynaklanıyor.
    eski dataya nazaran bu yazılımdaki datanın sinyali 5-10 derece yüksek olması gerekiyor,açılması vede kesilmeler olmaması için.
    cümleten hayırlı akşamlar.yaylaya çadırıma yatmaya gidiyorum,bu hafta aşırı şekilde istirahat etmem gerekli.pazartesi görüşmek üzere...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şansa bak, 3 saat izledim paylaşım açıkken hiç kesilme donma olmadı.şuan paylaşım söylediğin gibi kesiktir.
    ama büyük ihtimal ,çok kesiliyor, donuyor veya yazılımı yükledim hiç açılmıyor diyenlerin tek sorunu data sinyalinden kaynaklanıyor.
    eski dataya nazaran bu yazılımdaki datanın sinyali 5-10 derece yüksek olması gerekiyor,açılması vede kesilmeler olmaması için.
    cümleten hayırlı akşamlar.yaylaya çadırıma yatmaya gidiyorum,bu hafta aşırı şekilde istirahat etmem gerekli.pazartesi görüşmek üzere...
    pazar günü yolmusun forumda mokur usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuan paylaşım gelmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

multiboxta paylaşım var mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yeni yazılımı yükledim ama anladığım kadar ile artık 90 lık çanak ve %69 sinyal seviyesi ve %53 sinyal kalitesi ile paylaşım alamıyorum bu yüzden sinyal seviyesini yükseltmek için 120 lik çanak alamaya karar verdim hafta sonu gelişmeleri paylaşırım bu arada uydum yumatu ıq twın fta bu şekilde uydusu olan ve paylaşım alan arkadaşlardan geri dönüş bekliyorum cumartesiye kadar başkasıda almıyorsa boşu boşuna fayda etmiyecekse çanak almıyayım ( belki uydu yumatu olduğu için donanımsal farklılıklar vardır bu yüzden paylaşım alamıyoruzdur )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oxepa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yeni yazılımı yükledim ama anladığım kadar ile artık 90 lık çanak ve %69 sinyal seviyesi ve %53 sinyal kalitesi ile paylaşım alamıyorum bu yüzden sinyal seviyesini yükseltmek için 120 lik çanak alamaya karar verdim hafta sonu gelişmeleri paylaşırım bu arada uydum yumatu ıq twın fta bu şekilde uydusu olan ve paylaşım alan arkadaşlardan geri dönüş bekliyorum cumartesiye kadar başkasıda almıyorsa boşu boşuna fayda etmiyecekse çanak almıyayım ( belki uydu yumatu olduğu için donanımsal farklılıklar vardır bu yüzden paylaşım alamıyoruzdur )
    Baf 6000 fta twin ile bire bir aynı cihaz
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Baf 6000 fta twin ile bire bir aynı cihaz
    üstad ozman sence sorun sinyal seviyesi ve kalitedemi çünkü bundan önceki yazılımda sorunsuz paylaşım alıyordum ne olduys bu yeni yazılım ile paylaşım alamaz oldum tek aklıma gelende sinyal seviyesi çünküyazılımı 3 defa tekrar yükledim tık yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yeniyazılımı attım açmıyor

Sayfa 46/73 İlkİlk ... 2136373839404142434445464748495051525354555671 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri