tşk deneyelim yeni yazılımı
tşk deneyelim yeni yazılımı
arkadaşlar yarım saattir paylaşım kesik haberiniz olsun daha gelmedi
şansa bak,3 saat izledim paylaşım açıkken hiç kesilme donma olmadı.şuan paylaşım söylediğin gibi kesiktir.
ama büyük ihtimal ,çok kesiliyor, donuyor veya yazılımı yükledim hiç açılmıyor diyenlerin tek sorunu data sinyalinden kaynaklanıyor.
eski dataya nazaran bu yazılımdaki datanın sinyali 5-10 derece yüksek olması gerekiyor,açılması vede kesilmeler olmaması için.
cümleten hayırlı akşamlar.yaylaya çadırıma yatmaya gidiyorum,bu hafta aşırı şekilde istirahat etmem gerekli.pazartesi görüşmek üzere...![]()
şuan paylaşım gelmiştir
multiboxta paylaşım var mı
arkadaşlar yeni yazılımı yükledim ama anladığım kadar ile artık 90 lık çanak ve %69 sinyal seviyesi ve %53 sinyal kalitesi ile paylaşım alamıyorum bu yüzden sinyal seviyesini yükseltmek için 120 lik çanak alamaya karar verdim hafta sonu gelişmeleri paylaşırım bu arada uydum yumatu ıq twın fta bu şekilde uydusu olan ve paylaşım alan arkadaşlardan geri dönüş bekliyorum cumartesiye kadar başkasıda almıyorsa boşu boşuna fayda etmiyecekse çanak almıyayım ( belki uydu yumatu olduğu için donanımsal farklılıklar vardır bu yüzden paylaşım alamıyoruzdur )
üstad ozman sence sorun sinyal seviyesi ve kalitedemi çünkü bundan önceki yazılımda sorunsuz paylaşım alıyordum ne olduys bu yeni yazılım ile paylaşım alamaz oldum tek aklıma gelende sinyal seviyesi çünküyazılımı 3 defa tekrar yükledim tık yok
arkadaşlar yeniyazılımı attım açmıyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri