REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 46/72 İlkİlk ... 2136373839404142434445464748495051525354555671 ... SonSon
714 sonuçtan 451 ile 460 arası

Konu: Twin 53 Derece data Yazılımları burada...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşımda sorunlar var,donuyor,gidip geliyor,yazılımda sorun var,server düzensiz çalışıyor diyenler için resim eklemek zorunda kaldım.
    kendim test ettim bu sinyaller ile yazılım,server ve paylaşım süper diyebilirim.3 saattir izliyorum kanallar hiç takılmadı kesilmedi.nilesat neredeyse tamamı açık.
    hotbird novalar hatiç hepsi sorunsuz,hrt kanallarıda açıktır.diğer uyduları deneme şansım olursa yine başka uydular için listeyi yenileyeceğim.
    herkese kolay gelsin...
    11044 v 44950 kalite 100/83
    10974 H 8150 kalite 100/71

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emeğine yüreğiğe sağlık selim ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

multiboxta paylaşım var mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel olmuş eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yeni yazılımı yükledim ama anladığım kadar ile artık 90 lık çanak ve %69 sinyal seviyesi ve %53 sinyal kalitesi ile paylaşım alamıyorum bu yüzden sinyal seviyesini yükseltmek için 120 lik çanak alamaya karar verdim hafta sonu gelişmeleri paylaşırım bu arada uydum yumatu ıq twın fta bu şekilde uydusu olan ve paylaşım alan arkadaşlardan geri dönüş bekliyorum cumartesiye kadar başkasıda almıyorsa boşu boşuna fayda etmiyecekse çanak almıyayım ( belki uydu yumatu olduğu için donanımsal farklılıklar vardır bu yüzden paylaşım alamıyoruzdur )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oxepa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yeni yazılımı yükledim ama anladığım kadar ile artık 90 lık çanak ve %69 sinyal seviyesi ve %53 sinyal kalitesi ile paylaşım alamıyorum bu yüzden sinyal seviyesini yükseltmek için 120 lik çanak alamaya karar verdim hafta sonu gelişmeleri paylaşırım bu arada uydum yumatu ıq twın fta bu şekilde uydusu olan ve paylaşım alan arkadaşlardan geri dönüş bekliyorum cumartesiye kadar başkasıda almıyorsa boşu boşuna fayda etmiyecekse çanak almıyayım ( belki uydu yumatu olduğu için donanımsal farklılıklar vardır bu yüzden paylaşım alamıyoruzdur )
    Baf 6000 fta twin ile bire bir aynı cihaz
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Baf 6000 fta twin ile bire bir aynı cihaz
    üstad ozman sence sorun sinyal seviyesi ve kalitedemi çünkü bundan önceki yazılımda sorunsuz paylaşım alıyordum ne olduys bu yeni yazılım ile paylaşım alamaz oldum tek aklıma gelende sinyal seviyesi çünküyazılımı 3 defa tekrar yükledim tık yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yeniyazılımı attım açmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sinyal seviyeleri yüksek ve sorunsuz açıyor kanalları.
    3-5 adet cihaz yükledim, onlardada sorun olmadan açtı.açılmayanlarda sorun büyük ihtimal data sinyali düşüklüğünden kaynaklanıyor. yukarda yazdığım gibi 11044 - 100/83-- 10974 - 100/71 olarak alabiliyorum sinyalleri.
    eski yazılım 100/50 lerde açıyordu.bu yazılımdan sonra yükseltmek gerekir,sinyalleri...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1.75 yazılımı olacak,1. boardda...
    baff 5000 ve dreamcinema serisi için kanal listesi eklenmiştir.*08-06-2010*
    toplam kanal sayısı 2040 dır. turksat--hotbird--nilesat kanalları içeriklerine göre sıralanmıştır.1. kanaldan altta paylaşım ile izleyeceğiniz kallar ve 1310--1335 arasına yetişkin kanallar sıralanmıştır.yetişkinlerin hepsi açıktır. 222. kanalda expressam22 uydusundaki 5 CHANNEL kanalını ekledim.sinyal ayarı yapmak isterseniz lazım olur.
    listeyi apmaya 1,5 saat uğraştım.inşallah beğenirsiniz.
    yükleme yaparken,2.board kablolarını çıkartın, rs232 kablosunu cihazın arkasına takın,cihazı elektriğe takın ve menü 9900 tuşlayın.
    loaderi açın,FİRMVARE DOWLOAND tıklayın dosyayı seçin, 5-6 saniye bekledikten sonra yükleme başlayacaktır.
    iyi seyirler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekür ederim

Sayfa 46/72 İlkİlk ... 2136373839404142434445464748495051525354555671 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri