REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 30/72 İlkİlk ... 520212223242526272829303132333435363738394055 ... SonSon
714 sonuçtan 291 ile 300 arası

Konu: Twin 53 Derece data Yazılımları burada...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    21 den fazla kanal açıyordu.şimdi gerek yok lazım olan wiacess3 te.orada kalsın usta.
    w6 21 E
    11333 H 10000 Güçlü frekanstır...
    TŞK. ustam...
    birkere deneyecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk ler usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam bu baff 6000 gold larda astra 19.2 deredecedeki canal/ neaderland paketini nasıl izliyebiliriz makinama softcam attım anahtarlı elle girdim (irdeto bölümüne ) ama açılmıyo nasıl açabiliriz yardımlşarınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerazem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam bu baff 6000 gold larda astra 19.2 deredecedeki canal/ neaderland paketini nasıl izliyebiliriz makinama softcam attım anahtarlı elle girdim (irdeto bölümüne ) ama açılmıyo nasıl açabiliriz yardımlşarınızı bekliyorum
    güncel ke.yler ile izlenemez.paylaşıma kartları eklenir ise o şekil izleyebilirsiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam diğer makinalarla izleniyo next olsun yumatu oq ile olsun izleniyo yumatu oq nun yazılımında nortstar seçeneği yok onun için yani bu baffın hangi yazılımı irdeyo bölümünü destekliyo o yazılımı verirsen sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılım irdeto 2 yi açmaz.paylaşım alan cihazlarda zaten northstar seçenği vardır.paylaşıma verilirse astra kanalları bu şekil izleyebilirsin.
    bu yazılımdır.paylaşım yazılımı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustacım ben mi anlatamıyorum yoksa senmi anlamıyosun olay şu yani mesala biss anahtarlarını girerek trt 3 ntv sport vs izliyoruz yani bu nanal n/l paketinin keylerini girerek izleyemiyormuyuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerazem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustacım ben mi anlatamıyorum yoksa senmi anlamıyosun olay şu yani mesala biss anahtarlarını girerek trt 3 ntv sport vs izliyoruz yani bu nanal n/l paketinin keylerini girerek izleyemiyormuyuz
    Paylaşıma gelirse izlersin.
    gelmezse izleme şansın sıfırdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Paylaşıma gelirse izlersin.
    gelmezse izleme şansın sıfırdır
    o kanalalrı izlemek için yeni yazılım gelmesi gerekiyo değil mi ustam yada yazılımın fixlenip irdeto 2 nin aktif edilmesi gerekiyo değil mi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

irdeto 2 sistemi çok zaman alır yazılım yapılması için.otomatik ke,ylerin bulunması gerekir en önce.havada bulut sen irdeto 2 yi.2 yıl unut..

Sayfa 30/72 İlkİlk ... 520212223242526272829303132333435363738394055 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri