Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 43/72 İlkİlk ... 1833343536373839404142434445464748495051525368 ... SonSon
714 sonuçtan 421 ile 430 arası

Konu: Twin 53 Derece data Yazılımları burada...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 052morşimşek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emeği geçen herkesin eline sağlık. animal planet hariç full açıyor s-ler themeler frexx ler animaux paketi jcs spor paketi yani full diyebiliriz ve de çok hızlı bir şekilde açıyor. birde kaynağı olmadan bu iş bitmiştir diyen arkadaşların cevabını merak ediyorum şimdi ne diyecekler açaba.
    hııııı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

permaling eklediğim zaman şu reklam lara gıcık oluyorum ya permaling arasında verseler şu reklamı vereceklerse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart harika yazılım usta

saolll ustamm

4. 02-06-2010, 15:41

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler hocam yazılımı yükledim yalnız biraz geç açılıyor kanallar özellikle thmx pakedinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin makinan eyesbox un fta cihazıysa yani pvr değilse 194 yazılımını yüklemen gerekiyo benimde makinam eyes box fta 194 yazılımını yüklüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eyes boxa hangi yazılımı yüklemeliyim tşkler
    mokur ustam bu arkadaşa bi yardım edelim benim ki eyesbox ın fta sı ben 1. sayfadaki 53.derece 2. board yazılımını yüklüyorum bu arkadaşınkıde eyesbox ama fta mı bilmiyorum pvr ile fta yazılımı aynı değil sanırsam hangisini atması gerekiyo onu bi yazsan arkadaşada bi yardımcı olsak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eyes boxa hangi yazılımı yüklemeliyim tşkler
    hdmi değilde ,normal yazılım yükleyeceksiniz.1. mesajdaki yazılımı yükleyin. üstteki yazılım.
    yüklemeye başlamaz ise loaderden yükleme hızını 9600 yapın deneyin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerazem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mokur ustam bu arkadaşa bi yardım edelim benim ki eyesbox ın fta sı ben 1. sayfadaki 53.derece 2. board yazılımını yüklüyorum bu arkadaşınkıde eyesbox ama fta mı bilmiyorum pvr ile fta yazılımı aynı değil sanırsam hangisini atması gerekiyo onu bi yazsan arkadaşada bi yardımcı olsak
    hdmi değilse diğer yazılım olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl üstatlar yerine oturmaya başladımı kanalllar sesiniz soluğunuz çıkmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl oldu anlamadım mesaj daha önce alta düşmüşdü şimdi üste düştü

Sayfa 43/72 İlkİlk ... 1833343536373839404142434445464748495051525368 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri