multiboxta paylaşım var mı
çok güzel olmuş eline sağlık
arkadaşlar yeni yazılımı yükledim ama anladığım kadar ile artık 90 lık çanak ve %69 sinyal seviyesi ve %53 sinyal kalitesi ile paylaşım alamıyorum bu yüzden sinyal seviyesini yükseltmek için 120 lik çanak alamaya karar verdim hafta sonu gelişmeleri paylaşırım bu arada uydum yumatu ıq twın fta bu şekilde uydusu olan ve paylaşım alan arkadaşlardan geri dönüş bekliyorum cumartesiye kadar başkasıda almıyorsa boşu boşuna fayda etmiyecekse çanak almıyayım ( belki uydu yumatu olduğu için donanımsal farklılıklar vardır bu yüzden paylaşım alamıyoruzdur )
üstad ozman sence sorun sinyal seviyesi ve kalitedemi çünkü bundan önceki yazılımda sorunsuz paylaşım alıyordum ne olduys bu yeni yazılım ile paylaşım alamaz oldum tek aklıma gelende sinyal seviyesi çünküyazılımı 3 defa tekrar yükledim tık yok
arkadaşlar yeniyazılımı attım açmıyor
bende sinyal seviyeleri yüksek ve sorunsuz açıyor kanalları.
3-5 adet cihaz yükledim, onlardada sorun olmadan açtı.açılmayanlarda sorun büyük ihtimal data sinyali düşüklüğünden kaynaklanıyor. yukarda yazdığım gibi 11044 - 100/83-- 10974 - 100/71 olarak alabiliyorum sinyalleri.
eski yazılım 100/50 lerde açıyordu.bu yazılımdan sonra yükseltmek gerekir,sinyalleri...
1.75 yazılımı olacak,1. boardda...
baff 5000 ve dreamcinema serisi için kanal listesi eklenmiştir.*08-06-2010*
toplam kanal sayısı 2040 dır. turksat--hotbird--nilesat kanalları içeriklerine göre sıralanmıştır.1. kanaldan altta paylaşım ile izleyeceğiniz kallar ve 1310--1335 arasına yetişkin kanallar sıralanmıştır.yetişkinlerin hepsi açıktır. 222. kanalda expressam22 uydusundaki 5 CHANNEL kanalını ekledim.sinyal ayarı yapmak isterseniz lazım olur.
listeyi apmaya 1,5 saat uğraştım.inşallah beğenirsiniz.
yükleme yaparken,2.board kablolarını çıkartın, rs232 kablosunu cihazın arkasına takın,cihazı elektriğe takın ve menü 9900 tuşlayın.
loaderi açın,FİRMVARE DOWLOAND tıklayın dosyayı seçin, 5-6 saniye bekledikten sonra yükleme başlayacaktır.
iyi seyirler...
teşekür ederim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri