baff 6000 usblerde donma sıkıntısı yaşanıyomuş ben eyes box kullanıyorum kanalların bazıları geç açılıyo ama donma sıkıntısı yok
baff 6000 usblerde donma sıkıntısı yaşanıyomuş ben eyes box kullanıyorum kanalların bazıları geç açılıyo ama donma sıkıntısı yok
themexler kayboldu arkadaşlar neden kayboldugu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
selamlar.
theme kanalları hiçbir cihazda açılmıyor.frekans değişikliği olabilir veya bazı sorunlardan dolayı kesilmiş olabilir.ilerleyen günlerde belli olur ne olacağı...
makur ustam multibox yazılımından haber yok mu şimdiden teşekürler
allah razı olsun dostum
twin 2. board w3 data yazılımı 1.mesaja eklenmiştir. (HDMİ TWİN CİHAZLARA YÜKLENMEZ!!!!)
W3 DATA İLE AÇILAN KANALLAR
ABSAT OK.
NOVA FULL OK.
JSC OK.
POLSAT 1-2 FREKANS OK.
XXXX LER ÇOĞU OK.
C+ YANİ CYFRA 1-2 FREKAS OK.
OSN OK.
diğer uyduları şuan test etme şansım olmadığı için,hotbirdde bu kanallar açılmaktadır.
diğer uydulara bakıpta bilgilendirirsiniz.
kullanıcılara hayırlı olsun.
Fabrikayı arayıpta bu yazılımı sormayınız. yazılımın fabrika ile alakası yoktur.bizlerin çabası ile yapılmış yazılımdır.
***İYİ SEYİRLER***
mokur usta bu hangi cihaz lara oluyor hitechx2 var baff la aynı olurmu?????
önceki yazılımınız,01-06-2010 ise bu yazılımı rahatlıkla yükleyebilirsiniz. HDMİ hariç,diğer twin 2. boardlara yüklenir.
7E yani w3 data yazılımı çok iyidir.hem data sinyali yüksek hemde fazla kanal açılıyor.tekleme falan olmuyor kanallarda.
53 ü çevirme imkanı olanlar w3 e çevirsin,daha sağlıklı yayın izlerler...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri