Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 52/72 İlkİlk ... 227424344454647484950515253545556575859606162 ... SonSon
714 sonuçtan 511 ile 520 arası

Konu: Twin 53 Derece data Yazılımları burada...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

53 derecedende data alıyordu,şimdi benim verdiğim w3 data yazılımla kullanıcılar olmayan bir paylaşımla daha sağlıklı ve daha çok kanal izleme şansı buldular.53 te data sinyal sorunu oluyordu teklemeler veya bazı bölgelerde 53 dereceyi bulamayanlar bile oluyordu.w3 heryönden çok iyi oldu.
    hiç kimsede yok bu yazılım.ben ekleyince kullanıcılar açısından çok iyi oldu.
    15 gün uğraştık ve sonucu umulduğundan daha iyi oldu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazımımı bitirdi bakalım ne olacak cihazın ön display ında p rakamı kaldı açıp kapatıyım bakam ne olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mokur33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    53 derecedende data alıyordu,şimdi benim verdiğim w3 data yazılımla kullanıcılar olmayan bir paylaşımla daha sağlıklı ve daha çok kanal izleme şansı buldular.53 te data sinyal sorunu oluyordu teklemeler veya bazı bölgelerde 53 dereceyi bulamayanlar bile oluyordu.w3 heryönden çok iyi oldu.
    Hiç kimsede yok bu yazılım.ben ekleyince kullanıcılar açısından çok iyi oldu.
    15 gün uğraştık ve sonucu umulduğundan daha iyi oldu...
    geri döndüğüne sevindim hocam

"ellerine sağlik"

bu yeni yazilimla xxl yi açiyor mu diğer ... Nasil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zehnisağcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    geri döndüğüne sevindim hocam

"ellerine sağlik"

bu yeni yazilimla xxl yi açiyor mu diğer ... Nasil
    sağol zehni usta.işlerden ve ufak tefek rahatsızlıklardan dolayı biraz ara vermiştim.
    absat paketi kapalı şuan absat gelirse xxl ye bakayım açılmışmı diye
    tv izlemeye vaktimde kalmıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mokur usta bir geldin pir geldin vallah senin sayende hiç izleyemediğim kanalları izlişyorum yazılımda emeği olan tüm arkadaşlarına sana teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırım uymadı dostum neden acaba daha önce bu dosyayı yükledim olmuştu.53 derece 2.Board yeni yazılım.12-08-09--MOKUR33 dosya boyutu 1.01mb idi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sanırım uymadı dostum neden acaba daha önce bu dosyayı yükledim olmuştu.53 derece 2.Board yeni yazılım.12-08-09--MOKUR33 dosya boyutu 1.01mb idi
    2.boardda fişi takınca ışık yanıp sönüyorsa büyük ihtimal hdmi olan yazılım uyar usta...
    o yazılımında maalesef 53 paylaşımı var.hdmi w3 data yazılımına uğraşılıyor düzenli olursa eklerim inşallah...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerazem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mokur usta bir geldin pir geldin vallah senin sayende hiç izleyemediğim kanalları izlişyorum yazılımda emeği olan tüm arkadaşlarına sana teşekkür ederim
    rica ederim.güle güle izleyin.w3 kullanıcılar için bulunmaz bir niimet oldu diyebilirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    boyut 1.01 kb ise hdmi yazılım. 1.02 kb olsa idi uyardı yazılım...
    Konu MOKUR33 tarafından (20-07-2010 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baff 7000 safirler için herhangibir yazılım çıkma durumu yokmudur hocam

Sayfa 52/72 İlkİlk ... 227424344454647484950515253545556575859606162 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri