REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
724 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Twin 53 Derece data Yazılımları burada...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Twin yeni zazılım--01-06-2010-mokur33 tarihinde eklediğin yazılım oluyor. ama 17 07 tarihli yazılım olmuyor.ikisininde içeriği ayın değilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Twin yeni zazılım--01-06-2010-mokur33 tarihinde eklediğin yazılım oluyor. ama 17 07 tarihli yazılım olmuyor.ikisininde içeriği ayın değilmi
    usta 01-06-2010 yazılımı uyuyor ise bu kesin olur.yükleme yaparken ne yazıyor loaderde ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta 01-06-2010 yazılımı uyuyor ise bu kesin olur.yükleme yaparken ne yazıyor loaderde ???
    evet dediğim gibi 01 06 2010 tarihli sorunsuz oluyor motoru 53 dereceye çevirdiğimde bildik uydulardan kanallarıda açıyor dediğim gibi.
    ama. 17 07 2010 tarihli yazılımı yüklüyorum onuda sorunsuz alıyor cihaz
    yazılım bitince loader de tr ise bitti diyor ing ise done diyor.
    son eklediğin dosyada bi sorun olmasın?sevgili mokur.yoksa ikisi aynı dediğine göre niye biri açarda biri açmaz
    hatta şimdi 01 06 2010 tarihli yazılımla hotbird deki nova kanallarına bakıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet dediğim gibi 01 06 2010 tarihli sorunsuz oluyor motoru 53 dereceye çevirdiğimde bildik uydulardan kanallarıda açıyor dediğim gibi.
    ama. 17 07 2010 tarihli yazılımı yüklüyorum onuda sorunsuz alıyor cihaz
    yazılım bitince loader de tr ise bitti diyor ing ise done diyor.
    son eklediğin dosyada bi sorun olmasın?sevgili mokur.yoksa ikisi aynı dediğine göre niye biri açarda biri açmaz
    hatta şimdi 01 06 2010 tarihli yazılımla hotbird deki nova kanallarına bakıyorum...
    hotbird 10930 H 27500 MGM kanalının üzerinde 3-5 dakika bekleme yapın.Yazılımı sorunsuz yüklediyseniz açılması gerekir.tabi bu arada data çanağınız yani 53 derecenizi w3 uydusuna çevireceksiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hotbird 10930 H 27500 MGM kanalının üzerinde 3-5 dakika bekleme yapın.Yazılımı sorunsuz yüklediyseniz açılması gerekir.tabi bu arada data çanağınız yani 53 derecenizi w3 uydusuna çevireceksiniz...
    denedim sevgili mokur ama açmadı malese buda demek oluyorki iki yazılım aynı değil.neden dersen diğer yazılımlarda bu pbahsini ettiğim yani xbox a çevirdiğim cihazda ön dsply yind 4 haneli rakam kalıyordu.oysaki bu son verdiğin 17 07 tarihli dosyayı yükleyince cihazın önünde sadece bir rakam kalıyor P şekli de.durum bu biraz uzun oldu ama belki sana yardımcı olur diye yazdım dosya düzeltme gereği duyarsan selamlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bende denedim 01-06-2010-mokur33 yazılımını loader illegal diye hata veriyor.loader ilk olarak açmıyor dosyayı.abs uzantılı değil bin uzantılı olduğu için.all files yapınca dosyayı görüyor.ama yükleme yapmıyor.
    ayrıca bu yazılım 2.board yazılımı mıdır.açıklarsanız sevinirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri