Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
G.Saray’da Giovanni dos Santos için giriþimler hýzlanmaya baþladý.
Vatan'ýn haberine göre yeni sezona bomba gibi transferlerle baþlamak isteyen G.Saray’da Giovanni dos Santos için giriþimler hýzlanmaya baþladý. Frank Rijkaard’ýn, Barcelona’dan eski öðrencisi olan ve þu anda Ýngiliz temsilcisi Tottenham’da forma giyen 20 yaþýndaki Meksikalý yýldýza ’seni almak istiyorum, bir yere imza atma’ þeklinde yaptýðý telkin üzerine sarý-kýrmýzýlýlar harekete geçti. G.Saray Futbol Þube Sorumlusu Haldun Üstünel, yarýn Amsterdam’a uçarak Hollandalý teknik adamla Giovanni dos Santos’un transferiyle ilgili buluþacak.
Ýkili buradan da Londra’ya uçarak Tottenham’la, Giovanni için bir görüþmede bulunacak. Meksikalý yýldýz sarý-kýrmýzýlý takýma gelmeye oldukça sýcak bakarken, Ýngilizler de yaklaþýk 5 milyon Euro talep ediyor.
‘BÜYÜK PROJE ÝÇÝN GELDÝM’
G.SARAY’A iki yýllýk imza atan Rijkaard, Hollanda’ya döner dönmez hemen Dos Santos’u arayarak ilginç bir teklifte bulundu... Hollandalý teknik adam genç futbolcuya “Ben G.Saray’a büyük bir proje için geldim. En az 4 yýl burada kalmayý planlýyorum. Benim yanýma geleceksin. 4 yýl sonra seni kendi ellerimle Avrupa’nýn en büyük kulüplerine yollayacaðým. Sen para sorununu da düþünme... Benim yanýma gel. Yeniden eski parlak günlerine döneceksin” diyerek Meksikalý eski öðrencisini G.Saray’a gelme konusunda ikna etti. Bu konuþma sýrasýnda Hollandalý teknik adamýn G.Saray’daki gerçek sözleþmesinin süresi de ortaya çýktý... Tam 4 sezon!
MALÝYETÝ ÇOK DAHA DÜÞÜK
YÖNETÝM ise bu durumdan çok memnun... Çünkü Dos Santos’un maliyeti Castillo’ya göre çok daha ucuz... Castillo’yu Shakthar, Olympiakos’tan 23 milyon Euro’ya almýþtý. Ve kendisinden faydalanamayarak iki sezon üst üste kiraya göndermiþti. Þimdi ise satmak istiyorlar ve en az 12 milyon Euro talep ediyorlar. Dos Santos ise Barcelona’dan Tottenham’a 6.5 milyon Euro’ya gitmiþti. Tottenham’daki hoca deðiþiminden sonra ligin ikinci yarýsýnda Ipswich Town’a kiralanmýþtý. Tottenham genç oyuncuyu 4-5 milyon Euro arasýnda elinden çýkartmayý düþünüyor.
MENAJERÝ DE ‘O***’ VERDÝ
OYUNCUNUN menajeri ise tanýdýk bir isim... Pini Zahavi. Zahavi daha önce Rüþtü’nün menajerliðini yapmýþ ve tecrübeli file bekçisini Barcelona’ya götürmüþtü. Zahavi bu transferin mümkün olduðunu, oyuncusu Dos Santos’un Rijkaard’ýn gittiði her yere gidebileceðini belirterek “Giovanni, Rijkaard’a çok inanýyor. Onunla çalýþmak istiyor. G.Saray’a transferi bunun için mümkün” diye konuþtu. G.Saray ise bu transfer için tüm maddi imkanlarý seferber etmiþ durumda.
ÜSTÜNEL-RIJKAARD BÝTÝRECEK
SARI-KIRMIZILILAR 4-5 milyon Euro arasýndaki bonservis bedeli için Tottenham ile masaya oturacaklar. Bu parayý ya bir sene kiralýk önümüzdeki sezon satýn alma opsiyonuyla ödemek ya da bonservisi satýn alýp parayý 3 yýlda ödemek gibi iki seçeneði masaya koyarak Tottenham’ý ikna etmeye çalýþacaklar. Bu transferin bu hafta yönetici Haldun Üstünel ile teknik direktör Frank Rijkaard’ýn Amsterdam’da buluþmasýndan sonra bitmesi bekleniyor.![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri