Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: anakart hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 anakart hakkında

arkadaşlar bende cigabayt anakart amd sempron 3000+ işlemci,1 gb ram ve 512mb agp yuvalı ekran kartı var.şimdi ben bu anakartı değiştirip asus amd anakart,amd dualcore 7750 çiftçekirdek işlemci,3 gb ram,1 gb 256 bit ekran kartı almak istiyorum.bunların fiyatını sordum.550 tl dediler.birde bendeki anakart,işlemci,ram,ekran kartını 175 tl'ye geri alırım dediler.sizce bu fiyat uygunmu,iki sistem arasında ne gibi bir fark (yani hızlanma açısından soruyorum)olur.çünkü ben bilgisayarımın biraz daha hızlı olmasını istiyorum.sizce alayımmı?yoksa pek bir şey farketmezmi dersiniz.beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.çünkü çok kafamı kurcalıyor.şimdiden teşekkürler.acele cevap yazarsanız memnun olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı suat800 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende cigabayt anakart amd sempron 3000+ işlemci,1 gb ram ve 512mb agp yuvalı ekran kartı var.şimdi ben bu anakartı değiştirip asus amd anakart,amd dualcore 7750 çiftçekirdek işlemci,3 gb ram,1 gb 256 bit ekran kartı almak istiyorum.bunların fiyatını sordum.550 tl dediler.birde bendeki anakart,işlemci,ram,ekran kartını 175 tl'ye geri alırım dediler.sizce bu fiyat uygunmu,iki sistem arasında ne gibi bir fark (yani hızlanma açısından soruyorum)olur.çünkü ben bilgisayarımın biraz daha hızlı olmasını istiyorum.sizce alayımmı?yoksa pek bir şey farketmezmi dersiniz.beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.çünkü çok kafamı kurcalıyor.şimdiden teşekkürler.acele cevap yazarsanız memnun olurum.

AMD-ASUS ikili ile başlaman çok iyi olmuş uyum açısından sorun çıkmaz
    bu şartlarda bu sisteme kuracağın işletim sistemine bağlı olarak ki xp
    kurarsan bayağı hızlı olur ve farkı hissedersiniz VISTA kurarsan pek fark edemezsin hızlı olur ama xp de bu farkı çok bariz olarak fark edersin
    fiyat biraz pahalı sanırım oda ekran kartından olsa gerek çünkü 256 bit
    olanlarda fiyat fark ediyor diğerleri pek pahalı değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ben bu sistemi oyun oynamak amaçlı değil sistemi hızlandırmak amaçlı istiyorum.yani bana ne gibi bir hız kazandırır.yani farkedemeyeceğim bir hız kazandırırsa boşuna masraf etmeyeyim.mesela bilgisayarın açılışı,kapanışı,dosyalar arasındaki geçişler hızlanırmı birde internet hızını etkilermi.bu arada konuya cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.bu sorularıma da cevap yazarsan çok memnun olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı suat800 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ben bu sistemi oyun oynamak amaçlı değil sistemi hızlandırmak amaçlı istiyorum.yani bana ne gibi bir hız kazandırır.yani farkedemeyeceğim bir hız kazandırırsa boşuna masraf etmeyeyim.mesela bilgisayarın açılışı,kapanışı,dosyalar arasındaki geçişler hızlanırmı birde internet hızını etkilermi.bu arada konuya cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.bu sorularıma da cevap yazarsan çok memnun olurum.
    PC hızlı olur ama internetle bunun bir alakası yok hızınız ne ise
    bağlantıda odur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım birde bu sistemi takacak kişi benim eski sistemi yani cigabayt anakart,amd sempron300,1gb ram ve 512 mb ati hd2400 pro ekran kartını 175 tlye geri alacak.bu fiyata çok ucuza gitmiyecekmi ne dersin. ne yapayım acaba,sistemi değiştireyimmi,birde intel'mi yoksa amd'mi daha iyi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

arkadaşım birde bu sistemi takacak kişi benim eski sistemi yani cigabayt anakart,amd sempron300,1gb ram ve 512 mb ati hd2400 pro ekran kartını 175 tlye geri alacak.bu fiyata çok ucuza gitmiyecekmi ne dersin. ne yapayım acaba,sistemi değiştireyimmi,birde intel'mi yoksa amd'mi daha iyi.
    yazdıklarımı iyi okumuyorsunuz sanırım ilk msg mı iyi okuyun :49:
    2 el oldumu fiyat her zaman düşer kendin satarsan arkadaşına
    falan en azından biraz daha fazla alabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amdsempron3000( yanlış yazmışım)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ben bu sistemi aldım taktırdım herşey gayet iyi ama bilgisayarı açtıktan biraz sonra hem ekran kartı fanından hem işlemci fanından çok ses geliyor.ekran kartı fanından gelen ses daha fazla.kasayı bilgisayarcıya götürdüm.ekran kartı güçlü olduğu için ses yapar dedi.ekran kartı 1gb ati hd3850 ddr2 256 bit.benim yapabileceğim bir şey yok dedi.bu sesi nasıl kesebiliriz çünkü beni rahatsız ediyor.fan seslerini ayarlayan programlar varmı,varsa hangi program.bilgisayrcıdan bana hayır yok.bu sesi nasıl kesebilirim.yeni gelişmiş bir fan alayım dedim.onun bile bu sesi kesme garantisi olmadığını söyledi.yani bunun bir çaresi yokmu ben bu sinir bozucu sesi devamlı dinlemek zorundamıyım.ilgilenip cevap yazarsanız çok memnun olurum.ne olur derdime bir çare.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anakartın bu yazılım tarafından destekleniyorsa "Speed Fan" adlı program işine yarayabilir.Bu program destek verdiği anakartların üstünde bağlı olan fanları yazılım yardımı ile hız ayarı yapabilmekte...Tabii senin anakartın bu desteklenen anakart adı ve modelleri arasında ise OK!...

Anakartın desteklenen anakart listesi arasında ise yapman gereken;Speed Fan'ı çalıştır karşına gelen ekranda "Configure" tıkla."Fans" ve "Speed" bölümünden istediğin devir ayarlamasını yapabilirsin.Yalnız şu yaz aylarında bırakta fanların orta veya tam devrinde dönsün sistemini sağlıklı soğutulması için

ati nin catalyst control panel i var nvidia nın da control paneli var ordan yani tray bölümünde (en alt sağ köşe) simge vardır kapatmadıysa ordanda girersin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu OLDSMAN tarafından (26-06-2009 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım speedfan programını indirip kurdum fakat ayarlarını yapmayı beceremedim fazlada kurcalayıp daha fazla bozmak istemedim.benim senden ricam şu:ekran kartı ve işlemci için yeni bir gelişmiş fan alsam sesi kesebilirmiyim.senin bana tavsiye edebileceğin bir fan varmı.cigabayt anakart,amd athlon 64x2 dualcore 7750 işlemci,4gb ddr2 ram,1gb ati palit hd3850 256 bit ekran kartım var.yani bu özelliklerdeki bir bilgisayar çok ses yaparmı.yapar diyorsan hiç bir şey yapmıyacağım.ama yok eğer yapmaması gerekir diyorsan bana bir çözüm yolu söylersen çok sevinirim.mesela senin bilgisayarında ses yapıyormu,yani bu doğalmı.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri