REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: İnanın daha önce böyle bir haber okumadınız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İnanın daha önce böyle bir haber okumadınız

İnanın daha önce böyle bir haber okumadınız

10 Haziran 2009 Çarşamba
    A.A
    Mizah konusu olabilecek akıl almaz olay Bursa'da yaşadı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde tuvalete düşürdüğü cep telefonunu almak isteyen kadın, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı.Kadını itfaiye kurtardı. Peki telefona ne oldu? İşte inanılmaz olay...

Bursa İnegöl Vergi Dairesi'ne ait tuvaleti kullanan Sevcan Ö. (38), cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürdü. Telefonunu çıkarmaya çalışan Sevcan Ö, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı. Bağırarak yardım isteyen kadının yardımına vergi dairesi çalışanları yetişti.
    Tuvalete sıvı sabun döken vergi dairesi çalışanlarının yardım çabaları da sonuç vermeyince, durum itfaiye ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen İnegöl Belediyesi itfaiye ekipleri, tuvaleti kırarak kadının kolunu sıkıştığı yerden kurtardı.
    Kolunda şişlik ve çizikler meydana gelen Sevcan Ö, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Burada genç kadına tetanos aşısı yapıldığı öğrenildi.Ve son bir not: Kadının cep telefonu bulunamadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulsa bile telefondan bir hayır gelmezdi zaten....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bayan arkadaşımıza geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne manyak kadın yaaaa telefonun canı cehenneme akıl yokiii karıda geri zeka bide okumuş vergici olmuh yuhhh bea vergi memurların yüzk....:d
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vah vah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Görünmez kaza ben olsam o telefonu almazdım herhalde tel i kurtarsamda birdaha kulağıma koyamayacağımı biliyorum çünki ,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri