REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Gözümüz Aydın, Yeni Sinema-Film Kanalları Geliyor!..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben macları yayınladıkların ilegal yola basvuracakların zannetmıyorum cunku maclar digiturkte oldugun ilegal izlenememisti. burada izlenemeyecegi kanısındayım cunku nds videoguard sifresi kırılması mumkun olmayan sistemdir. diger yonlu olsa herkese bu sistemdekı yayınları izleyebilirdi. bir zamanlar tps vardı simdi yok cyfr + bir sure izlendi fakat bir daha izlenemedi yerli platforumları izlemenin suc oldugu belirtiliyor hatta butun platformlar icinde gecerlidir sadece tanıtım amaclı verildigi sorumluluk kullanıcıya ait oldugudur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pamuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben macları yayınladıkların ilegal yola basvuracakların zannetmıyorum cunku maclar digiturkte oldugun ilegal izlenememisti. burada izlenemeyecegi kanısındayım cunku nds videoguard sifresi kırılması mumkun olmayan sistemdir. diger yonlu olsa herkese bu sistemdekı yayınları izleyebilirdi. bir zamanlar tps vardı simdi yok cyfr + bir sure izlendi fakat bir daha izlenemedi yerli platforumları izlemenin suc oldugu belirtiliyor hatta butun platformlar icinde gecerlidir sadece tanıtım amaclı verildigi sorumluluk kullanıcıya ait oldugudur
    cardsharing i duymadın galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri