REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: kanal a'dan dsmart mesajı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kanal a'dan dsmart mesajı

Sayın izleyicimiz İlginize teşekkür ederiz. D Smart platformu hiçbir TV kanalından talepetmediği ücreti Kanal a'dan talep etmiştir. Bu noktada yönetimimiz bu ücretiödemeyeceğini kendilerine iletmiştir. Haksız bir uygulama olarak sadeceKANAL A'dan istenilen bu ücreti ödemeyi düşünmediğimizi D Smart'abildirmemiz sonrasında ise Kanalımızı recever lardan çıkartmıştır. AncakTÜRKSAT 3A üzerindeki yayınımız devam etmektedir. Farklı bir (D SMARTOLMAYAN) recerev ile bizi izlemeniz mümkün. Ayrıca bu talebinizi D SMARTyetkililerine de iletirseniz mutlu oluruz. İlginize teşekkür ederiz. Zeynep ZelanKanal A İzleyici Temsilcisiİrfan Baştuğ cad. No:59 Aydınlıkevler/ANKARATel:+90 312 317 67 67Faks:+90 312 347 23 23www.kanala.com.trwww.kanalahaber.com

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ee aydın doğan bu kanalardan para istemeye başladı şimdide ben kanlların yerine olsam d smarta gecmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Enteresan :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar d-smart uydu kullanan arkadaşlar ayarlar menüsünden kanal ekleyi seçip yeşil tuşa bastıklarında makina diğer uydu kanallarını buluyor.Bunların arasında kanal a da var.Bu kanalı daha sonra 600 den sonra izleyebilirler.Yeni yazılımla yeni kanal ekleyememe sorunu çözülmüş.Ama d-smartın yaptığı ayıp.Bunu da belirtmek istiyorumD-smart üyesi olmama rağmen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Duyduğuma göre platformu satmak için zemin hazırlanıyormuş haydi hayırlısı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ben size diyorum bu platform tırı vırı ha bugün ha yarın patlar demedi deme ibrahim
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya ben size diyorum bu platform tırı vırı ha bugün ha yarın patlar demedi deme ibrahim
    bu platform batmaz bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapacağını yapmış satacağını satmış bundan sonra batmaz bencede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu platform batmaz bence.
    demedi deme ibrahim varmısın iddiasına?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demedi deme ibrahim varmısın iddiasına?
    Torun mu geliyor..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri