ustalar bi yardım lütfen mekan kütahya yazıyor istanbul olması gerekir bu yanlışlığı nasıl düzeltirim teşekkür ederim
ustalar bi yardım lütfen mekan kütahya yazıyor istanbul olması gerekir bu yanlışlığı nasıl düzeltirim teşekkür ederim
cinsiyetide yeni farkettim erkek olucak
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
evet şu saat itibarıyla açık herkese iyi seyirler.
ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.
bilgi için teeşkkürler...sulh&saygı
Şu an da açık.Bilgilerinize.
Arkadaşlar, boş verin Cumasını, pazarını. Paketler gidinceye kadar ***fini çıkarın. Birde daha önce verdiğim SİRİUS uydusu kanal listesini alıcılarınıza yazarsanız açılan ve zaman zaman açılabilecek frekansların listesini verdim. Orda hepsi var. Verdiklerimin dışındaki frekansları silip tip aramayı kapatın. Aramalarınızda sildiğiniz tipler geri gelmesin. Ve her frekanstan bir örnek kanal bırakın ve ara sıra kontrol edin. Açıldıklarında diğerlerinide aratırsınız. Bilgilerinize.
Saygılar.
12-07-2009 tarihi itibari ilekanallar fta (şifresiz)
SİRİUS uydusundaki AKTA VE MAX paketleri şu an fta yayındalar. Açık olan frekanslar: 12149-12265- ve 12341'tür. FreeX ve X Dream TVlerde açık. Bilgilerinize. İyi seyirler.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri