REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinde İşlenen Konuların Türkiye Gerçekleri Olduguna İnanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
725. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

582 80.28%
  • Hayır

103 14.21%
  • Kararsızım

40 5.52%
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Kurtlar Vadisinde İşlenen Konuların Türkiye Gerçekleri Olduguna İnanıyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye´nin gercekleri az bile isleniyor dizide. abd conilerinin ve israil yahudilerinin Türkiye üzerinde nasil oyun oynadiklarinin acik bir örnegidir. terör örgütleri, üst düzey bürokratlar ve kendilerini Türkiye´nin asil insanlari ve zenginleri olarak tanimlayan(ama ne kadar asagilik olduklarinin farkina varmayan serefsizlerin) yaratiklarin, Türkiyemiz üzerinde oyun oynayanlara nasil köpeklik ettiklerini, cikarlari icin her türlü asagiligi yaptiklarini ve gercek asil TÜRK MILLETI´nin uyanmasi icin yapilmis güzel bir dizi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende seyrediyorum ve beğeniyorum güzel bir dizi belki gerçekleri birazcık olsada flim olarak yayınlıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç sevmediğim bir dizi türkiye gerçekleriyle alakası yok abartılmış senaryolarla vurdulu kırdılı bir dizi izlemiyorum ve evimdede bu tür şiddet içeren dizileride izlettirmiyorum çocuklarıma..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beğeniliyorki çok büyük bir kitle tarafından seyrediliyor. Bence dizide Türkiye'de yaşanan olayların çoğu dizide halka aktarılıyor. Ancak nekadarı doğru onu bilemem. Dizi güzel:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence yalan dolan bir film ve kültür bakanının böyle bir diziye alenen yayınlanmasına nasıl izin verdiğine şaştım doğrusu insanları şiddete agresifliğe olumsuzluğa caniliğe her türlü pisliğe yitiyor ben evde hiç izlemedim çocuklarımada baktırmam çoooook olumsuz bir film.....bu benim şahsi fikrim saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence yalan dolan bir film ve kültür bakanının böyle bir diziye alenen yayınlanmasına nasıl izin verdiğine şaştım doğrusu insanları şiddete agresifliğe olumsuzluğa caniliğe her türlü pisliğe yitiyor ben evde hiç izlemedim çocuklarımada baktırmam çoooook olumsuz bir film.....bu benim şahsi fikrim saygılarımla aliharbiye
    o zaman senin televizyonu evden atman gerekir çünkü kurtlar vadisinden daha çok şiddet içeren seyler var hatta senın saydıkların butun programlarda var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o zaman senin televizyonu evden atman gerekir çünkü kurtlar vadisinden daha çok şiddet içeren seyler var hatta senın saydıkların butun programlarda var
    :45::45:
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kurtlar vadisi

bizim zamanızda Cüneyt Arkın vardı. Bir tek kılıcı ile kaleyi fetheder bir çizik yara almadan kızı kurtarır dı.bizler o zaman neredeyse gerçek sanırdık. ama Kurtlar vadisi tamamen bir hayal ürününü tamamen saçmalık insanlara hiç bir şey veremeyen basitçe hazırlanmış insanların kafasını karıştırmaktan başka bi şeye benzemeyen bir dizi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

severek izliyoruz ismet abi sizide bekleriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iananır gibi oluyorum türkiyede olan olayları çekiyolar hatta olmayanları çekip o olaylar sonradanda çıkıyor

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri