Yorumlara bakıyorum ve inanın hiç şaşırmıyorum çünkü herkes kendi görüşüne göre bir yorum getiriyor ancak hiç kimse gerçekleri görmek istemiyor.Düşüncelerimiz farklı olsada bizi yanlız biz anlarız.Adı üstünde filim içeriği ne olursa olsun gerçeklerle bağdaştırmak mümkün değil zatan gerçekleri anlatsa adı filim olmaz.Abartılar hayaller hata olmasını istetiği şeyleri olmuş gibi göstermek bir senaristin görevi aksi halde senaristin para kazanma şansı olmaz.Şayet insanlar düşüncelerini hayallerini hata rüyalarını filimlerin her hangi bir yerinde sezinlere o filim artık hayal olmaktan çıkar ve o insan başlar bak benim düşündüğüm gibi hayaller ureten senaristlerde var demekki tüm bunlar yaşanmış gerçekler.Tıpkı Samanyolu Tv de gösteriler Cennet ve Cehenemdeki mahkemeler yada saltanatlar kim gitmiş görmüş de senaryosunu yazmış ancak insanlara sürekli bir şey gerçek olmsada empoze ederseniz bir süre sonra bu o insanın hayat tarzına dönüşür nekadar gerçek dışı olursa olsun artık o insana bunun aksını ispat edemeyiz. Kurtlar Vadisi de aynen öyle bir filim ve tamamen hayal ürünü gerçeklerle yakından uzaktan bir alkası yok.Afyon içeni hayal dünyasına götürür yani bir kişi ile sınırlı bir uyuşturucu Filimler ise toplumları uyuşturmak için yapılan toplu uyuşturma seanslarıdır bu işle uğraşanların gerçeklerle işleri olmaz zaten para babaları da buna izinvermez.Çünkü düşünen insanlar onlara göre potansiyel suçludur.
Yer imleri