REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinde İşlenen Konuların Türkiye Gerçekleri Olduguna İnanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
725. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

582 80.28%
  • Hayır

103 14.21%
  • Kararsızım

40 5.52%
Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kurtlar Vadisinde İşlenen Konuların Türkiye Gerçekleri Olduguna İnanıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rewal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kurtlar vadisi pusu ile başlıyan dönem,dizinin bu iktidarın çizgisine iyiden iyiye kaydığı açıkça belli ediyor.Daha önceki bölümlerinde kahraman gibi lanse edilen karekterlerin bazıları,bu dönemde hain her taşın altından çıkan kişilermiş gibi gösterilmeye başlandı,ergenekon dedikleri şeyin daha ne olduğu bile içeride yatan kişilerin çoğu tarafından anlaşılamamışken bazı arkadaşların yorumlarıda tuhaf kaçıyor,kardeşim tek türkiye dizisinde çağdaş yasamı destekleme derneğinin kız cocuklarının beynin yıkadığından bahsetmişlermiş de neymiş.O kafaların bizlere tarikat yuvalarında kızlı erkekli cocukların beyinlerini nasıl yıkadığını anlatsanıza,ama gün olur devran döner,onlarında foyalarının döküleceği dönemler gelir DENİZ FENERİ ile ilgili diziler yapılır şimdi ergenokon die die bağırışanlar nasıl duruma düşer hep birlikde görürüz......
    Tek birşey diyeceğim (KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR)
    ergenekon tipi yapılanmalar her ülkde vardır (olmalıda), ama mesela polat tipi
    kişilerin yönetiminde olursa iyi, ama iskender tipindekiler yönetirse kötüdür,
    hele hele pala gibi şahıslar tarafından yönetilirse berbat olur...
    o çydd (ki bunlar yüzünden çağdaşlık lafından nefret eder oldum), misyonerler
    topluluğu, bazı (genç) subayları elinde oynatabilmek için (fufuş ta dahil)
    kar.paz.aş, bu kadar net . . .

Merhum şairimiz ne güzel demiş;
    MEDENİYET(çağdaşlık) DEDİĞİN AÇMAKSA BEDENİ;
    ÇEVRENİZE BİR BAKIN, HAYVANLAR SİZLERDEN ÇOK DAHA MEDENİ(çağdaş)
    Konu alternatif26 tarafından (12-06-2009 Saat 06:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beşiktaşın 2 hafta önceden şampiyonluğunu ilan ettiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İnanmıyorum.

Bana göre sonderece kalitesi düşük. Bir sürü tutarsız ve hatalı cekimleri ve son derece kötü oyunculuğu ile donatılımış bir dizi. Özellikle şunu söyleyeyim Bu dizi bana göre Dezinformasyon ( Yanlış yönlendirme) amacı ile yapılmıştır. Dizinin yapımcısı ve başrol oyuncusu amerikada yaşamış insanlar ve kendilerininyeşil pasaportları var bu bile bir çok şeyi kanıtlamaktadır. Öncelikle dizinin halkımıza vurguladığı bir şey var buda çok yanlış ( Siz ne yaparsanız yapın Abd nin istediği olur. Boşuna direnmeyin). Bu İnsanları paralize etmek için kullanılan bir Abd yöntemidir. Bu benim şahsi görüşümdür. Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben şahsen seyretmiyorum diziyi, onun için yorumda bulunamıyacağım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biraz abartılı bu gerçek.Ama herkes kendi siyasi düşüncesine göre yorumluyor.Neticede bir dizi...ders almak gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye´nin gercekleri az bile isleniyor dizide. abd conilerinin ve israil yahudilerinin Türkiye üzerinde nasil oyun oynadiklarinin acik bir örnegidir. terör örgütleri, üst düzey bürokratlar ve kendilerini Türkiye´nin asil insanlari ve zenginleri olarak tanimlayan(ama ne kadar asagilik olduklarinin farkina varmayan serefsizlerin) yaratiklarin, Türkiyemiz üzerinde oyun oynayanlara nasil köpeklik ettiklerini, cikarlari icin her türlü asagiligi yaptiklarini ve gercek asil TÜRK MILLETI´nin uyanmasi icin yapilmis güzel bir dizi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdemkoruklu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bana göre sonderece kalitesi düşük. Bir sürü tutarsız ve hatalı cekimleri ve son derece kötü oyunculuğu ile donatılımış bir dizi. Özellikle şunu söyleyeyim Bu dizi bana göre Dezinformasyon ( Yanlış yönlendirme) amacı ile yapılmıştır. Dizinin yapımcısı ve başrol oyuncusu amerikada yaşamış insanlar ve kendilerininyeşil pasaportları var bu bile bir çok şeyi kanıtlamaktadır. Öncelikle dizinin halkımıza vurguladığı bir şey var buda çok yanlış ( Siz ne yaparsanız yapın Abd nin istediği olur. Boşuna direnmeyin). Bu İnsanları paralize etmek için kullanılan bir Abd yöntemidir. Bu benim şahsi görüşümdür. Saygılarımla
    tabi arkdasımızın söyledikeri kendi görüşleri ama amerika nın istedigi olurdiye de abdye kucak acaksak daha cok işimiz var ,abd nin istedigini yapıp yapmamak bizim elimizde yani TÜRK milletini daha dogrusu milletin seçdigi DEVLETİMiZİN elinde ama yaklaşık 6 senedir kurtlar vadisi tv lerde oynuyor ve bölümlerin %80 ninde Türkiye gercekleri vurgulanıyor vurgulanmakta da (bu şahsi bir görüş tabiki) saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende seyrediyorum ve beğeniyorum güzel bir dizi belki gerçekleri birazcık olsada flim olarak yayınlıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç sevmediğim bir dizi türkiye gerçekleriyle alakası yok abartılmış senaryolarla vurdulu kırdılı bir dizi izlemiyorum ve evimdede bu tür şiddet içeren dizileride izlettirmiyorum çocuklarıma..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence yalan dolan bir film ve kültür bakanının böyle bir diziye alenen yayınlanmasına nasıl izin verdiğine şaştım doğrusu insanları şiddete agresifliğe olumsuzluğa caniliğe her türlü pisliğe yitiyor ben evde hiç izlemedim çocuklarımada baktırmam çoooook olumsuz bir film.....bu benim şahsi fikrim saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri