REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinde İşlenen Konuların Türkiye Gerçekleri Olduguna İnanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
725. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

582 80.28%
  • Hayır

103 14.21%
  • Kararsızım

40 5.52%
Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678
77 sonuçtan 71 ile 77 arası

Konu: Kurtlar Vadisinde İşlenen Konuların Türkiye Gerçekleri Olduguna İnanıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyemin gerceği bu bundan rahatsız olanlar bir iki uyarı yaptılar ama fayda etmedi ama bazı gercekleri üstüne basa basa anlatmalarını isterdim gercekleri zor görür hale geldik bölünmüş türkiye ankaranın göbeğinde pkk apo kongreleri bunların üzerinde biraz daha durulmalı ama bunada şükür diyorum bu memleketin polat gibi adamlara ihtiyacı var yoksa işimiz çok zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba .tabiki bazen saçmalıyorlar 3 tane adam herşeyi temizliyor gibi görünmesi saçma.ama gündemlerde olmayan olaylarda değil bunlar. silah kaçakçılığı.keza eroin.türkiye üzerindeki oynanan oyunlar .en yakın örneği ergenekon.herşeyi açıklıyor.iskenderin bulunduğu makam ve devletin yapısı herşey ortada.ne dersiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kurtlar vadisi

bizim zamanızda Cüneyt Arkın vardı. Bir tek kılıcı ile kaleyi fetheder bir çizik yara almadan kızı kurtarır dı.bizler o zaman neredeyse gerçek sanırdık. ama Kurtlar vadisi tamamen bir hayal ürününü tamamen saçmalık insanlara hiç bir şey veremeyen basitçe hazırlanmış insanların kafasını karıştırmaktan başka bi şeye benzemeyen bir dizi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

severek izliyoruz ismet abi sizide bekleriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ana göre yansıtıyor turkiyenin guncel konuları işleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla arkadaşlar bana göre çok saçbir filim neden ? 1. türkiyenin gerçeklerini anlatıtormuş ben bunların alasını biliyorum 2.arkadaş her cuma arkadaşlarıma soruyorum hacım dün akşam kaç kişi öldü diye nedir kardeşim bu şiddet yeter kardeşim öldüre öldüre adam bırakmadılar memlekette valla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Anket sona ermiştir ilk mesajda sonuçları alabilirsiniz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri