REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinde İşlenen Konuların Türkiye Gerçekleri Olduguna İnanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
725. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

582 80.28%
  • Hayır

103 14.21%
  • Kararsızım

40 5.52%
Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Kurtlar Vadisinde İşlenen Konuların Türkiye Gerçekleri Olduguna İnanıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence birebir aynısı. eğer öyle olmasaydı bu dizi bu kadar tutmazdı.bence devam etmeli diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

degerli arkadaşlar

yorumlarınıza uzun uzun okudum degerlendirmeler hemen benzer niteligi izliyor fakat olumlu yada olumsuz ukle icinde cok garib oyunlar var bunlar irdeleniyor fakat fazla irdelendiginde dur bakalım deniliyor ornek olarak kurtlar vadisi teror olarak baslamıstı fakat 1 bolumden den sonra firtına koptu nasıldı dıye gecmıse bır bakalım derım ozel bir tv kanalı daha once kurtlar vadisini 56 bolumden ıtıbaren yayın hakkını aldı son bolumune kadarda yayınladı sonrası kurtlar vadısı teror aynı kanalda basladı fakat bu sefer de 56 dan sonra yayın hakkını alan kanal sa yorumlar farklı oldu ulke ıcınde tv programlar kahrman yaratma heyecan cocuklar falan gıbı dusunmeye baslanıldı

gelelim asıl meseleye cocuklara zararsa bu program ısret olarakta 16 yas ustu verılır sıddet korku verılır aileler cocuklarına seyrettırmez seyretırıyorsa programın ne gunahı var madem programlar kaldırılacak o zaman ısaretler neden konuluyor

ben kurtlar vadisin teror yayınlamasın ısterdım cunku ulkemızın en onemlı kanayan yarasıdır ulke gerceklerın dah yakın verıldıgınde tvler uydudan yayın engellenıyor sonrasında demoraksı ozgurlugunden bahsederız degerlı zamanınız alıp okudugunuz ıcın tesekkur ederim arkadaslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar eminimki birebir türkiyemiz içerisindeki bazı olayları sansıtmakta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye büyük bir ülkedir.Ülkemizi içerden ve dışardan yıkmak için çalışanlar olacaktır.Ülkemizin insanları hangi fikir veya etnik yapıdan olursa olsun bu oyunlara gelmemiştir ve gelmeyecektir.Gelselerdi yogoslavya gibi parçalanırdık.Çekler gibi ikiye bölünürdük.Türkiyenin önü açıktır.Kurtlar Vadisi gerçekleri işlediği gibi bazen hayal ürünü olarak olayları bize sunabilir.Bize bu güzel ül***i vatan olarak sunanlara selam olsun.Yerinde rahat uyu ATAM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bn kurtlar vadisi seyreden biri değilim ama şuda bi gerçek ki izlemiyorum diyen bile göz ucuylada olsa bakıyo seyrediyo bu dizide bnce 28 şubat süreci olsn ve bunun gibi ül***i ilgilendiren önemli olaylarını tartıp düşünüp bu ülkenin nası yürütüldüğü konusunda senaristin gözlemleri yada daha doğru bi ifadeyle hayal gücü tabii gercek mevzular konular işlenmiş olabilir ama bi kurgu olduğu kanaatındaym bu ülkenin gerceğini anlatsalar bi şekilde yayını durdurulurdu nası kurtlar vadisi terör 1 bölümde (aslnda herşeyi anlattılar bi bölümde) bitirildi buda bi şekilde bitirilebilirdi... bu cerrahpaşalı olayıda sonuç olarak herkes kendi semtinin yada şehrinin kimin koşturduğunu bilir onlardan esinlenerek öyle karakterler yaratmış olabilir aslına bakarsanız bağnazlık dışına çkmış olaylar hakkında yorum yapabilen bi bireyin yani bizim bildiğimiz durumların kamera karşısnda durumu diye düşünüyorum şu konuda hak veriyorum yalnız : böle bi dizi gerekti bu ül***e :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende inananlardan biriyim. film gerçekleri yansıtıyor. abartı varmı* evet biraz var. ancak yinede gerçeklere yakın. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkiyenin guncel konuları işleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede katılıyorum tüm gerçeklerin ve gizlilerin aynasıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim cevabımda bu bu memleketi üç kurusa muhtac edenler cıkmışlar meydanlarda nara atıyorlar artık millet uyandı onlar uyuyor
    Konu Volkan tarafından (12-06-2009 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birazcık medyayı takip eden bu dizide benzerlikleri bulacaktır. millet gaste okumaz haberleri seyretmez ülkede olanları dizilerde seyretsin. yaşananlar filimize ediliyor neden korkuyorlar anlamıyorum.

Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri