REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinde İşlenen Konuların Türkiye Gerçekleri Olduguna İnanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
725. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

582 80.28%
  • Hayır

103 14.21%
  • Kararsızım

40 5.52%
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Kurtlar Vadisinde İşlenen Konuların Türkiye Gerçekleri Olduguna İnanıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demekki bu forumda işnize gelmeyen mesajları siliyorsunuz sonrada demokrasi diye timsah gözyaşı döküyorsunuz bravo size

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı morss Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demekki bu forumda işnize gelmeyen mesajları siliyorsunuz sonrada demokrasi diye timsah gözyaşı döküyorsunuz bravo size
    sen özel mesajı buraya yazarsan silinir. konuyu uzatma bu konu hakkında yazacaksan yaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pamuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    degerli arkadaşlar

yorumlarınıza uzun uzun okudum degerlendirmeler hemen benzer niteligi izliyor fakat olumlu yada olumsuz ukle icinde cok garib oyunlar var bunlar irdeleniyor fakat fazla irdelendiginde dur bakalım deniliyor ornek olarak kurtlar vadisi teror olarak baslamıstı fakat 1 bolumden den sonra firtına koptu nasıldı dıye gecmıse bır bakalım derım ozel bir tv kanalı daha once kurtlar vadisini 56 bolumden ıtıbaren yayın hakkını aldı son bolumune kadarda yayınladı sonrası kurtlar vadısı teror aynı kanalda basladı fakat bu sefer de 56 dan sonra yayın hakkını alan kanal sa yorumlar farklı oldu ulke ıcınde tv programlar kahrman yaratma heyecan cocuklar falan gıbı dusunmeye baslanıldı

gelelim asıl meseleye cocuklara zararsa bu program ısret olarakta 16 yas ustu verılır sıddet korku verılır aileler cocuklarına seyrettırmez seyretırıyorsa programın ne gunahı var madem programlar kaldırılacak o zaman ısaretler neden konuluyor

ben kurtlar vadisin teror yayınlamasın ısterdım cunku ulkemızın en onemlı kanayan yarasıdır ulke gerceklerın dah yakın verıldıgınde tvler uydudan yayın engellenıyor sonrasında demoraksı ozgurlugunden bahsederız degerlı zamanınız alıp okudugunuz ıcın tesekkur ederim arkadaslar
    sana katılıyorum arkadaşım nihat genç avrasya tv de konuşmaya başladığı zaman yayınlar uydudan engelleniyor ben bu adamın terörist vatanını sevmeyen yobaz biri olduğunu düşünmüyorum muhalefet yaptığı için engellenmek isteniyor bu kadar değerli yazarı çok seslilikten korkuyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte türkye gerçeklerini olduğu gibi gösteren türkiyenin herkessin bildiği gibi güllük gülistanlık olmadını cesurca çekilen bir dizi .bazı şiddet olaylayları olduğu doğru ama yinede çoçuma binbir gece ;aşkı memnu ;yaprak dökümü gibi diziler seyrettirceme kurtlar vadisini izletirim daha iyi sakın unutmayalımki dizinin amacı türkiye olaylarını birebir yapmak değil sadece benzeterek yapmak .... kimsee kimseyi kandırmasıntürkiyeninde gerçeği bu .ben kurtlar vadisini K.V. IRAKTAN sonra izlemeye başladım mafyalı olanlarında birine bile bakmadım .Türkiyemiz üzerinde oyun oynayanlara nasil köpeklik ettiklerini, cikarlari icin her türlü asagiligi yaptiklarini ve gercek asil TÜRK MILLETI´nin uyanmasi icin yapilmis güzel bir dizi. flimin amacı aslında arkadaşlar uyan türk milleti uyan .unutmadan kurtlar vadisi gladyo yine 1 numara olacak
    Konu salih_35 tarafından (13-06-2009 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence tamamen gerceklerı yansıtıyo cunkı fılde ne gosterıldıyse hersey ondan sonra ynen cıkıyo fılım san kı olayları daha onceden bılıyorlarmıs gıbı bu fılm ergenekonun tum gerceklerını yassıtıyo filmde oynuyolar devlet onda sora aynı olayları sonradan ona benzer yerden cıkarıyo bence bı balantı yada bı ıstıhbarat var buda benınm dusuncem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende seyrediyorum bu diziyi gerceklik payi var bilmedigimiz çok seyler varmis
    film baslarken bu dizide geçenler hayal urunu yazsada çogu bildigimiz konulari isliyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben şahsen seyretmediimden dolayısıyla yorum yapmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Diziyi kaçırmadan seyretmeye devam ediyorum.
    Güncel konuları işliyor ama dizi okadar ağır konu işliyorki, bazı kişileri birkaç haftada yok ediyor, bazılarını ise aylarca sonucunu getiremiyor.
    Dizide okadar çok kişi öldürülüyorki bi türlü sıra İskendere gelmiyor.
    Ayrıca dizi kriz bahanesi ile 3-4 ay oynamadı ve 11 haziranda tatile giriyor bu tatil ise 4 ay sürüyor yine diziyi ekim ayının sonuna doğru başlatırlar. Selamlar ve saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçeklerle bir ilgisi olmasa zırt pırt kapatılmazdı herhalde

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazı yerler abartılsada hepsi gerçek hatta anlatılmayanları bile var.

özellikle başbakan suikasti şu an türkiyedede beklene bir şey. bu devleti ve istikrarı yaratılan krız bile bozamadı. Dolar türk lirası karşında eriyip biterken birde krız çıkarak dolar fırladı amerıkanın parası yıne değerlndi. ama buda hükümetin yıkılmasına sebep olmadı çeşitli söylemler pkk saldırıları yapıldı buda tutmadı. türkiyenın şu andakı istikrarlı duruşunu bızamadıkları için şu an bu gerçek hayattada beklenen bir şey.

Gladyo gerçeği devletin içindeki gerçekler askeriye içindeki kısacası ergenekon gibi.

sonuç olarak gerçeklerden alıntı yapılıo.

Örnek vermek gerekirse

Arka sokaklarda son iki bölümde

1: İstanbuldakı hücre evindeki çatışma
    2: Münevver cinayeti işlendi.

Tek türkiye doğu anadoluda yaşanan pkk olayları. mesela bu akşamki bölümünde küçük kız cocuklarını alıp burs verme altında nasıl beyinleri yıkanıp ne amaçlarda kullanıldıları buda ergenekon davası kapsamında çağdaş yaşam vakfının gerçek yüzünü göstedi buda burdan alıntıydı.

Adanalı dizisinde günlük yaşanan suç olayları vs anlatılıo ama konusu bıraz daha oturması lazım.

kısacı krutlar vadisi tamamen şu an türkiyenın içinde bulunduğu durumu özetlio.

Aynen katılıyorum... üstadım@Serkan Yılmaz'a da öyle...
    Bugünki huzuru bozmak için yazılan ve oynanmaya çalışılan senaryoların,halkımıza film kanalıyla,kibarca anlatımı...
    Anlamak istemeyen veya anlamayanlar da olacaktır...
    EGEMENLİK kayıtsız,şartsız ULUS'undur...Dolayısıyla Millete karşı tükürme'nin veya tükürülmeye çalışılmanın çabalrını anlatan bir dizi...
    Rüzgâra karşı ne yapılmaz?
    Millete karşı da o yapılmamalı!!!
    Bugünki iktidar da arkasına tek başına %40-45 millet gücünü almış ise SAYGI ve SABIR ile birlikte HAZIM içerisinde de olunmalı..Yoksa bu özellikleri bünyesinde barındırmayan veya barındıramayanların yaptıkları herşey;ÜZERLERİNE SIÇRAR!!!
    Kolaygelsin...
    Ayrıca @Ali Harbiye arkadaşımıza da tavsiye ederim,her nekadar işlenen konulara muhalif olsa da...

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri