REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinde İşlenen Konuların Türkiye Gerçekleri Olduguna İnanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
725. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

582 80.28%
  • Hayır

103 14.21%
  • Kararsızım

40 5.52%
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Kurtlar Vadisinde İşlenen Konuların Türkiye Gerçekleri Olduguna İnanıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence işleniyor...
    çakırlı bölümlerde her karaktere birini oturtabiliyordum...ama şimdiki çok çetrefilli...
    seyrederken "acaba bu kimi canlandırıyor" diye düşünüyorum...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kesinlikle

kesinlikle evt türkiyenin gerçeklerini yansıtıyo.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler @Volkan arkadaşım...Kusura bakmayın,bazen kantarın topuzunu kaçırıyorum.Ama aslında kişi yorum yaparken,dokundurmak istemiş ve ben de yorum yazmışım.Halbuki dediğiniz gibi,konu amacı dışına çıkmamalı...
    Konu dışına çıkan yorumlara karşılık yaptığım yorumum da dolayısyla konu dışı olduğundan dolayı,özürdilerim....
    Kolaygelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle temsil ediyor tek turkiye olsun kollama olsun vadi olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ve bunun gibi diziler filim olmaktan çıktı seyirciler bunun artık gerçek olduğuna inandırıldılar neredeyse ilerisi için bu çok ama çok tehlikeli durumlar yaratabilir insanlarımızın pisikolojisinde.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu diziye gerçekçi ve türkiyede yaşanan bir çok olayla irintili olduğunu düşünen arkadaşlara öncelikle şunları sormak isterim.
    1-Kurtlar vadisi ırak filmi ile biten konu Terör ile geri dönecekken neden dönemedi?
    2-Kurtlar vadisi pusu dahamı az şiddet içeriyorda terör yayından kalktı?
    3-Er.......soruşturması Kurtlar vadisi pusudan nekadar sonra başladı?
    4-Kurtlar vadisi terör kimin işine gelmediği için yayından kalktı?
    ve size bunun gibi yüzlerce soru içeren cümle kurabilirim.
    Bakın arkadaşlar 25 yıl bir fiil içinde bulunduğum ve bundan şeref duyduğum T.S.K.bu dizininde yardımı ile reel hayatta rencide edilip aşağılanmaktadır.
    Benim normal hayatta iki yumurta kırmasına bile izin vermeyeceğim Polat Alemdar'a inanan okadar saf insanımız varmışki buna hayret etmemek mümkün değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yorumlara bakıyorum ve inanın hiç şaşırmıyorum çünkü herkes kendi görüşüne göre bir yorum getiriyor ancak hiç kimse gerçekleri görmek istemiyor.Düşüncelerimiz farklı olsada bizi yanlız biz anlarız.Adı üstünde filim içeriği ne olursa olsun gerçeklerle bağdaştırmak mümkün değil zatan gerçekleri anlatsa adı filim olmaz.Abartılar hayaller hata olmasını istetiği şeyleri olmuş gibi göstermek bir senaristin görevi aksi halde senaristin para kazanma şansı olmaz.Şayet insanlar düşüncelerini hayallerini hata rüyalarını filimlerin her hangi bir yerinde sezinlere o filim artık hayal olmaktan çıkar ve o insan başlar bak benim düşündüğüm gibi hayaller ureten senaristlerde var demekki tüm bunlar yaşanmış gerçekler.Tıpkı Samanyolu Tv de gösteriler Cennet ve Cehenemdeki mahkemeler yada saltanatlar kim gitmiş görmüş de senaryosunu yazmış ancak insanlara sürekli bir şey gerçek olmsada empoze ederseniz bir süre sonra bu o insanın hayat tarzına dönüşür nekadar gerçek dışı olursa olsun artık o insana bunun aksını ispat edemeyiz. Kurtlar Vadisi de aynen öyle bir filim ve tamamen hayal ürünü gerçeklerle yakından uzaktan bir alkası yok.Afyon içeni hayal dünyasına götürür yani bir kişi ile sınırlı bir uyuşturucu Filimler ise toplumları uyuşturmak için yapılan toplu uyuşturma seanslarıdır bu işle uğraşanların gerçeklerle işleri olmaz zaten para babaları da buna izinvermez.Çünkü düşünen insanlar onlara göre potansiyel suçludur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hsancak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yorumlara bakıyorum ve inanın hiç şaşırmıyorum çünkü herkes kendi görüşüne göre bir yorum getiriyor ancak hiç kimse gerçekleri görmek istemiyor.Düşüncelerimiz farklı olsada bizi yanlız biz anlarız.Adı üstünde filim içeriği ne olursa olsun gerçeklerle bağdaştırmak mümkün değil zatan gerçekleri anlatsa adı filim olmaz.Abartılar hayaller hata olmasını istetiği şeyleri olmuş gibi göstermek bir senaristin görevi aksi halde senaristin para kazanma şansı olmaz.Şayet insanlar düşüncelerini hayallerini hata rüyalarını filimlerin her hangi bir yerinde sezinlere o filim artık hayal olmaktan çıkar ve o insan başlar bak benim düşündüğüm gibi hayaller ureten senaristlerde var demekki tüm bunlar yaşanmış gerçekler.Tıpkı Samanyolu Tv de gösteriler Cennet ve Cehenemdeki mahkemeler yada saltanatlar kim gitmiş görmüş de senaryosunu yazmış ancak insanlara sürekli bir şey gerçek olmsada empoze ederseniz bir süre sonra bu o insanın hayat tarzına dönüşür nekadar gerçek dışı olursa olsun artık o insana bunun aksını ispat edemeyiz. Kurtlar Vadisi de aynen öyle bir filim ve tamamen hayal ürünü gerçeklerle yakından uzaktan bir alkası yok.Afyon içeni hayal dünyasına götürür yani bir kişi ile sınırlı bir uyuşturucu Filimler ise toplumları uyuşturmak için yapılan toplu uyuşturma seanslarıdır bu işle uğraşanların gerçeklerle işleri olmaz zaten para babaları da buna izinvermez.Çünkü düşünen insanlar onlara göre potansiyel suçludur.

arkadaşım dediğiniz gibi filmler vesayre hayal ürünüdür. kendi görüşünüzde haklısınızdır. ama bişi sormak istiyorum kurtlar vadisi için değil dizilerde gerçek hayatlardan alıntı yapılmıyormu. vadiden örnek vermiyecem arka sokaklar dizisinden örnek vermek istiyorum dizinin 120 bölümünde İstanbuldaki hücre ev baskını işlendi. Bu bölümden önce aynı olay 2 hafta önce istanbulda yaşanmıştı. Filmlerin konusu tamamen hayal ürünü olabilir ama günlük yaşam içerisindeki dizlerde yeri gelir hırsızlık yeri gelir cinayet yeri geliruyuşturucu yeri gelir gençlerimizin nasıl şeylerle uğraştıkları hakkında dizilerde halka bazı şeyler öğretilir dikkatleri o noktalara çekilmeye çalışılır. Dizilerin işi seyirci toplayıp para kazanmak amacı olabilir ama yayınlanan her dizide kanun olarak faydalı bilgiler verilmek zorundadır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki kuşkuzuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence türkiye'nin gerçeklerini tam olmasada çoğunu yansıtıyor diye düşünüyorum

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri