Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinde Ýþlenen Konularýn Türkiye Gerçekleri Olduguna Ýnanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
725. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

582 80.28%
  • Hayýr

103 14.21%
  • Kararsýzým

40 5.52%
Sayfa 4/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Kurtlar Vadisinde Ýþlenen Konularýn Türkiye Gerçekleri Olduguna Ýnanýyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart slm

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    peki gerçek hayatta bu ölümler yokmu hatta fazlasý var. bence aile olarak diziyi falan geçelim çocuklarýmýza sahip çýkalým onlarýn ne yaptýklarýný yakýndan takip edelim sonu bir münevver yada bir eylemci gbi olmasýn.

volkan kardeþ yorumlarý tek tek okudum hala bir takým gerçekleri görmeyen yada görmek istemeyen arkadaþlar var saygý duyarým ama bir gerçek varki abartmalar dýþýnda kurtlar vadisi arka sokaklar ve vakti zamanýnda deli yürek adlý dizi türkiye de oynanan karanlýk oyunlarý ve konularý bir þekilde bizlerin gözleri önüne koymuþtur.Ama þu son söylediðin konu diziden çok ama çok önemli asýl kurtlar vadisi tv önünde deðil sokaklarda yaþanmaktadýr o yüzden gerçekten evlatlarýmýza sahip çýkmalý çevresini takip etmeli iyiyi kötüyü doðruyu yanlýþý örneklerle adete kafalarýna nakýþ gibi iþlemeliyiz böyle bir konuya deðindiðin için sana bir kez daha teþekkür ederim!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wtwt99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    o zaman senin televizyonu evden atman gerekir çünkü kurtlar vadisinden daha çok þiddet içeren seyler var hatta senýn saydýklarýn butun programlarda var
    :45::45:
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence böyle diziler çokda iyi olmuyor. Devletin bir sürü görevlileri var onlar dururken bazýlarýnýn bu iþlere soyunup sözde vatan uðruna iþler yapýyorlarmýþ gibi boyundan büyük iþler yapmalarý;böyle birþey olurmu? Ancak iþte bizim izleyici kitlemizin de kafalarýný karýþtýrýyorlar.Bizim devletimiz büyüktür ne yapýlacaksa gereðini yapar.Böyle masal kahramanlarýna ihtiyacýda yok saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm arkadaslar bence anlatýlanlar tamamen gercegi yansitiyor ben de bu islerin icinden geldigim icin neyin nasýl gerceklestigini nasýl oldugunu birebir kendim yasadým evet ben bir zamanlaR ÝSTANBULUN EN ÜNLÜ MAFYA BABASI KÜRT ÝDRÝS adamýydým ve nasýl bir cark oldugunu burada acýklayamadýgým icin hada fazla konusamýyacam benimle daha detaylý bilgi almak isteyen arkadaslar bana buradan ulasabiliriler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý talipygt Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bence böyle diziler çokda iyi olmuyor. Devletin bir sürü görevlileri var onlar dururken bazýlarýnýn bu iþlere soyunup sözde vatan uðruna iþler yapýyorlarmýþ gibi boyundan büyük iþler yapmalarý;böyle birþey olurmu? Ancak iþte bizim izleyici kitlemizin de kafalarýný karýþtýrýyorlar.Bizim devletimiz büyüktür ne yapýlacaksa gereðini yapar.Böyle masal kahramanlarýna ihtiyacýda yok saygýlar
    arkadaþým þimdi burda dizi savunucusu gibi olacak ama þöle biþi var. burda polat karakteri zaten dizinin baþýnda gizli görev ile baþladý daha sonra kimliði açýaða çýkýnca kamu guvnlýk teþkilatý baþkanlýðý konumuna geldi.

sen bunu bu þekilde algýlarsan olmaz gün gelir devlet te yoldan çýkarsa zamanýnda kurtuluþ savaþýndan önce osmanlýda nasýl olduysa mustafa kemal nasýl arkadaþlarýný toplayýp bizim topraklarýmýzý kurtarmak için caný pahasýna bize yol gösterdiyse bu durum yine tekrarlanýr.

devletimiz her zaman büyüktür ama onu büyük yapan türkün yüreðindeki büyüklüktür. köylü milletin efendisidir derken devlet hiç bir zaman kendi baþýna devlet olmamýþtýr köylüsünden en üsütne kadar devlettir. gerekirse biz bu topraklar için tek baþýmýzada olsa canýmýzý veririz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çoðunlukla deðiniyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý adriano Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    slm arkadaslar bence anlatýlanlar tamamen gercegi yansitiyor ben de bu islerin icinden geldigim icin neyin nasýl gerceklestigini nasýl oldugunu birebir kendim yasadým evet ben bir zamanlaR ÝSTANBULUN EN ÜNLÜ MAFYA BABASI KÜRT ÝDRÝS adamýydým ve nasýl bir cark oldugunu burada acýklayamadýgým icin hada fazla konusamýyacam benimle daha detaylý bilgi almak isteyen arkadaslar bana buradan ulasabiliriler
    Merak ettim þimdi

Usta biraz acabilirmisiniz yasanan olaylarý kimliginizi desifre etmeden ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu dizi yayýndan kaldýrýldý sebebi ayrýlýkçý olduðu içindi sonra diziye yeni 1 yön verildi baþýmýzdaki lerin istediði gibi seneryoyla devam ediyor millette kaval dinliyor -
    Konu Volkan tarafýndan (12-06-2009 Saat 18:51 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

direk olmasada dolaylý olarak güncel olaylarý yansýtýyor bende serinin devamýný sinemada gösterecekler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alýntý uydunetismai Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    direk olmasada dolaylý olarak güncel olaylarý yansýtýyor bende serinin devamýný sinemada gösterecekler
    ayný fikirdeyim...

Sayfa 4/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri