Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinde Ýþlenen Konularýn Türkiye Gerçekleri Olduguna Ýnanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
725. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

582 80.28%
  • Hayýr

103 14.21%
  • Kararsýzým

40 5.52%
Sayfa 5/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Kurtlar Vadisinde Ýþlenen Konularýn Türkiye Gerçekleri Olduguna Ýnanýyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence birebir aynýsý. eðer öyle olmasaydý bu dizi bu kadar tutmazdý.bence devam etmeli diye düþünüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

degerli arkadaþlar

yorumlarýnýza uzun uzun okudum degerlendirmeler hemen benzer niteligi izliyor fakat olumlu yada olumsuz ukle icinde cok garib oyunlar var bunlar irdeleniyor fakat fazla irdelendiginde dur bakalým deniliyor ornek olarak kurtlar vadisi teror olarak baslamýstý fakat 1 bolumden den sonra firtýna koptu nasýldý dýye gecmýse býr bakalým derým ozel bir tv kanalý daha once kurtlar vadisini 56 bolumden ýtýbaren yayýn hakkýný aldý son bolumune kadarda yayýnladý sonrasý kurtlar vadýsý teror ayný kanalda basladý fakat bu sefer de 56 dan sonra yayýn hakkýný alan kanal sa yorumlar farklý oldu ulke ýcýnde tv programlar kahrman yaratma heyecan cocuklar falan gýbý dusunmeye baslanýldý

gelelim asýl meseleye cocuklara zararsa bu program ýsret olarakta 16 yas ustu verýlýr sýddet korku verýlýr aileler cocuklarýna seyrettýrmez seyretýrýyorsa programýn ne gunahý var madem programlar kaldýrýlacak o zaman ýsaretler neden konuluyor

ben kurtlar vadisin teror yayýnlamasýn ýsterdým cunku ulkemýzýn en onemlý kanayan yarasýdýr ulke gerceklerýn dah yakýn verýldýgýnde tvler uydudan yayýn engellenýyor sonrasýnda demoraksý ozgurlugunden bahsederýz degerlý zamanýnýz alýp okudugunuz ýcýn tesekkur ederim arkadaslar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadaþlar eminimki birebir türkiyemiz içerisindeki bazý olaylarý sansýtmakta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiye büyük bir ülkedir.Ülkemizi içerden ve dýþardan yýkmak için çalýþanlar olacaktýr.Ülkemizin insanlarý hangi fikir veya etnik yapýdan olursa olsun bu oyunlara gelmemiþtir ve gelmeyecektir.Gelselerdi yogoslavya gibi parçalanýrdýk.Çekler gibi ikiye bölünürdük.Türkiyenin önü açýktýr.Kurtlar Vadisi gerçekleri iþlediði gibi bazen hayal ürünü olarak olaylarý bize sunabilir.Bize bu güzel ül***i vatan olarak sunanlara selam olsun.Yerinde rahat uyu ATAM.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bn kurtlar vadisi seyreden biri deðilim ama þuda bi gerçek ki izlemiyorum diyen bile göz ucuylada olsa bakýyo seyrediyo bu dizide bnce 28 þubat süreci olsn ve bunun gibi ül***i ilgilendiren önemli olaylarýný tartýp düþünüp bu ülkenin nasý yürütüldüðü konusunda senaristin gözlemleri yada daha doðru bi ifadeyle hayal gücü tabii gercek mevzular konular iþlenmiþ olabilir ama bi kurgu olduðu kanaatýndaym bu ülkenin gerceðini anlatsalar bi þekilde yayýný durdurulurdu nasý kurtlar vadisi terör 1 bölümde (aslnda herþeyi anlattýlar bi bölümde) bitirildi buda bi þekilde bitirilebilirdi... bu cerrahpaþalý olayýda sonuç olarak herkes kendi semtinin yada þehrinin kimin koþturduðunu bilir onlardan esinlenerek öyle karakterler yaratmýþ olabilir aslýna bakarsanýz baðnazlýk dýþýna çkmýþ olaylar hakkýnda yorum yapabilen bi bireyin yani bizim bildiðimiz durumlarýn kamera karþýsnda durumu diye düþünüyorum þu konuda hak veriyorum yalnýz : böle bi dizi gerekti bu ül***e :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende inananlardan biriyim. film gerçekleri yansýtýyor. abartý varmý* evet biraz var. ancak yinede gerçeklere yakýn. saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

turkiyenin guncel konularý iþleniyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede katýlýyorum tüm gerçeklerin ve gizlilerin aynasýdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim cevabýmda bu bu memleketi üç kurusa muhtac edenler cýkmýþlar meydanlarda nara atýyorlar artýk millet uyandý onlar uyuyor
    Konu Volkan tarafýndan (13-06-2009 Saat 00:47 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birazcýk medyayý takip eden bu dizide benzerlikleri bulacaktýr. millet gaste okumaz haberleri seyretmez ülkede olanlarý dizilerde seyretsin. yaþananlar filimize ediliyor neden korkuyorlar anlamýyorum.

Sayfa 5/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri