Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinde Ýþlenen Konularýn Türkiye Gerçekleri Olduguna Ýnanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
725. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

582 80.28%
  • Hayýr

103 14.21%
  • Kararsýzým

40 5.52%
Sayfa 8/8 ÝlkÝlk 12345678
77 sonuçtan 71 ile 77 arasý

Konu: Kurtlar Vadisinde Ýþlenen Konularýn Türkiye Gerçekleri Olduguna Ýnanýyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türkiyemin gerceði bu bundan rahatsýz olanlar bir iki uyarý yaptýlar ama fayda etmedi ama bazý gercekleri üstüne basa basa anlatmalarýný isterdim gercekleri zor görür hale geldik bölünmüþ türkiye ankaranýn göbeðinde pkk apo kongreleri bunlarýn üzerinde biraz daha durulmalý ama bunada þükür diyorum bu memleketin polat gibi adamlara ihtiyacý var yoksa iþimiz çok zor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhaba .tabiki bazen saçmalýyorlar 3 tane adam herþeyi temizliyor gibi görünmesi saçma.ama gündemlerde olmayan olaylarda deðil bunlar. silah kaçakçýlýðý.keza eroin.türkiye üzerindeki oynanan oyunlar .en yakýn örneði ergenekon.herþeyi açýklýyor.iskenderin bulunduðu makam ve devletin yapýsý herþey ortada.ne dersiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kurtlar vadisi

bizim zamanýzda Cüneyt Arkýn vardý. Bir tek kýlýcý ile kaleyi fetheder bir çizik yara almadan kýzý kurtarýr dý.bizler o zaman neredeyse gerçek sanýrdýk. ama Kurtlar vadisi tamamen bir hayal ürününü tamamen saçmalýk insanlara hiç bir þey veremeyen basitçe hazýrlanmýþ insanlarýn kafasýný karýþtýrmaktan baþka bi þeye benzemeyen bir dizi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

severek izliyoruz ismet abi sizide bekleriz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ana göre yansýtýyor turkiyenin guncel konularý iþleniyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla arkadaþlar bana göre çok saçbir filim neden ? 1. türkiyenin gerçeklerini anlatýtormuþ ben bunlarýn alasýný biliyorum 2.arkadaþ her cuma arkadaþlarýma soruyorum hacým dün akþam kaç kiþi öldü diye nedir kardeþim bu þiddet yeter kardeþim öldüre öldüre adam býrakmadýlar memlekette valla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar Anket sona ermiþtir ilk mesajda sonuçlarý alabilirsiniz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 8/8 ÝlkÝlk 12345678

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri