Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinde Ýþlenen Konularýn Türkiye Gerçekleri Olduguna Ýnanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
725. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

582 80.28%
  • Hayýr

103 14.21%
  • Kararsýzým

40 5.52%
Sayfa 2/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Kurtlar Vadisinde Ýþlenen Konularýn Türkiye Gerçekleri Olduguna Ýnanýyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rewal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kurtlar vadisi pusu ile baþlýyan dönem,dizinin bu iktidarýn çizgisine iyiden iyiye kaydýðý açýkça belli ediyor.Daha önceki bölümlerinde kahraman gibi lanse edilen karekterlerin bazýlarý,bu dönemde hain her taþýn altýndan çýkan kiþilermiþ gibi gösterilmeye baþlandý,ergenekon dedikleri þeyin daha ne olduðu bile içeride yatan kiþilerin çoðu tarafýndan anlaþýlamamýþken bazý arkadaþlarýn yorumlarýda tuhaf kaçýyor,kardeþim tek türkiye dizisinde çaðdaþ yasamý destekleme derneðinin kýz cocuklarýnýn beynin yýkadýðýndan bahsetmiþlermiþ de neymiþ.O kafalarýn bizlere tarikat yuvalarýnda kýzlý erkekli cocuklarýn beyinlerini nasýl yýkadýðýný anlatsanýza,ama gün olur devran döner,onlarýnda foyalarýnýn döküleceði dönemler gelir DENÝZ FENERÝ ile ilgili diziler yapýlýr þimdi ergenokon die die baðýrýþanlar nasýl duruma düþer hep birlikde görürüz......
    Tek birþey diyeceðim (KESKÝN SÝRKE KÜPÜNE ZARAR)
    ergenekon tipi yapýlanmalar her ülkde vardýr (olmalýda), ama mesela polat tipi
    kiþilerin yönetiminde olursa iyi, ama iskender tipindekiler yönetirse kötüdür,
    hele hele pala gibi þahýslar tarafýndan yönetilirse berbat olur...
    o çydd (ki bunlar yüzünden çaðdaþlýk lafýndan nefret eder oldum), misyonerler
    topluluðu, bazý (genç) subaylarý elinde oynatabilmek için (fufuþ ta dahil)
    kar.paz.aþ, bu kadar net . . .

Merhum þairimiz ne güzel demiþ;
    MEDENÝYET(çaðdaþlýk) DEDÝÐÝN AÇMAKSA BEDENÝ;
    ÇEVRENÝZE BÝR BAKIN, HAYVANLAR SÝZLERDEN ÇOK DAHA MEDENÝ(çaðdaþ)
    Konu alternatif26 tarafýndan (12-06-2009 Saat 07:25 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ekleme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþiktaþýn 2 hafta önceden þampiyonluðunu ilan ettiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýnanmýyorum.

Bana göre sonderece kalitesi düþük. Bir sürü tutarsýz ve hatalý cekimleri ve son derece kötü oyunculuðu ile donatýlýmýþ bir dizi. Özellikle þunu söyleyeyim Bu dizi bana göre Dezinformasyon ( Yanlýþ yönlendirme) amacý ile yapýlmýþtýr. Dizinin yapýmcýsý ve baþrol oyuncusu amerikada yaþamýþ insanlar ve kendilerininyeþil pasaportlarý var bu bile bir çok þeyi kanýtlamaktadýr. Öncelikle dizinin halkýmýza vurguladýðý bir þey var buda çok yanlýþ ( Siz ne yaparsanýz yapýn Abd nin istediði olur. Boþuna direnmeyin). Bu Ýnsanlarý paralize etmek için kullanýlan bir Abd yöntemidir. Bu benim þahsi görüþümdür. Saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben þahsen seyretmiyorum diziyi, onun için yorumda bulunamýyacaðým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

biraz abartýlý bu gerçek.Ama herkes kendi siyasi düþüncesine göre yorumluyor.Neticede bir dizi...ders almak gerekiyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiye´nin gercekleri az bile isleniyor dizide. abd conilerinin ve israil yahudilerinin Türkiye üzerinde nasil oyun oynadiklarinin acik bir örnegidir. terör örgütleri, üst düzey bürokratlar ve kendilerini Türkiye´nin asil insanlari ve zenginleri olarak tanimlayan(ama ne kadar asagilik olduklarinin farkina varmayan serefsizlerin) yaratiklarin, Türkiyemiz üzerinde oyun oynayanlara nasil köpeklik ettiklerini, cikarlari icin her türlü asagiligi yaptiklarini ve gercek asil TÜRK MILLETI´nin uyanmasi icin yapilmis güzel bir dizi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erdemkoruklu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bana göre sonderece kalitesi düþük. Bir sürü tutarsýz ve hatalý cekimleri ve son derece kötü oyunculuðu ile donatýlýmýþ bir dizi. Özellikle þunu söyleyeyim Bu dizi bana göre Dezinformasyon ( Yanlýþ yönlendirme) amacý ile yapýlmýþtýr. Dizinin yapýmcýsý ve baþrol oyuncusu amerikada yaþamýþ insanlar ve kendilerininyeþil pasaportlarý var bu bile bir çok þeyi kanýtlamaktadýr. Öncelikle dizinin halkýmýza vurguladýðý bir þey var buda çok yanlýþ ( Siz ne yaparsanýz yapýn Abd nin istediði olur. Boþuna direnmeyin). Bu Ýnsanlarý paralize etmek için kullanýlan bir Abd yöntemidir. Bu benim þahsi görüþümdür. Saygýlarýmla
    tabi arkdasýmýzýn söyledikeri kendi görüþleri ama amerika nýn istedigi olurdiye de abdye kucak acaksak daha cok iþimiz var ,abd nin istedigini yapýp yapmamak bizim elimizde yani TÜRK milletini daha dogrusu milletin seçdigi DEVLETÝMiZÝN elinde ama yaklaþýk 6 senedir kurtlar vadisi tv lerde oynuyor ve bölümlerin %80 ninde Türkiye gercekleri vurgulanýyor vurgulanmakta da (bu þahsi bir görüþ tabiki) saygýlarýmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende seyrediyorum ve beðeniyorum güzel bir dizi belki gerçekleri birazcýk olsada flim olarak yayýnlýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç sevmediðim bir dizi türkiye gerçekleriyle alakasý yok abartýlmýþ senaryolarla vurdulu kýrdýlý bir dizi izlemiyorum ve evimdede bu tür þiddet içeren dizileride izlettirmiyorum çocuklarýma..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence yalan dolan bir film ve kültür bakanýnýn böyle bir diziye alenen yayýnlanmasýna nasýl izin verdiðine þaþtým doðrusu insanlarý þiddete agresifliðe olumsuzluða caniliðe her türlü pisliðe yitiyor ben evde hiç izlemedim çocuklarýmada baktýrmam çoooook olumsuz bir film.....bu benim þahsi fikrim saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Sayfa 2/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri