valla ben 1200 dakikaya geçtim btün dertlerden kurtuldum sadece ayda 35 ti yerle konuşuyorum tşkl er turkcell
valla ben 1200 dakikaya geçtim btün dertlerden kurtuldum sadece ayda 35 ti yerle konuşuyorum tşkl er turkcell
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
EVET banada 1 dakikdan sonra türkcell lilerel 1 saat bedava konuşabilirsin cevabı geldi.
inşallah bir ali cengiz yoktur bunun altında
şimdi ben alo 60.a üyeyim 60+60 yani bunu etkilermi acaba ?
SEMERKAND
aynen serkan yılmaza katılıyorum geçen sene bende yollarımı turkcelle ayırdım. şirket hatlarımız vardı tam 17 tane. hepsini bir çırpıda si...tim attım. hepsini kapattırdım. resmen bizi si......iyolardı. şimdi avea var şirket atlarımız var. ama 17 tane değil. herkeze vermiyom 10 taneye düşürdüm..memnunum. şimdilik bi problem yok...
ilk defa bu sitede yalan bir haber duydum .. ben kayıt yaptım kayıdım gerçekleşti ama normal tariden devam etti. yani 23 tl lik fatura 64 tl geldi
öncelikle yalan haber değil. Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz.
+ online işlem merkezine girip orada görebilirsiniz kampanyanın hattınıza olan yansımasını.
ilk faturada bu kampanya için bir fiyat uygulaması bekliyoruz ama sonuçta biz Turkcell değiliz. Mevcut kampanyayı forum arkadaşlarımıza paylaşıyoruz..
arkadaşlar bende 1 dakikadan sonra 1 saat bedava kampanyasına dahil oldum fakat hiçte söylendiği gibi deyil bedava falan yok bizi iyi bir kandırdılar turkcell'e mesaj gönderdim daha cevap veren olmadı bilginize,herkese saygılar......
60+60 paketlerde önce 120dakikan bittikten sonra geçerliymiş arkadaşlar haberiniz ola
evet arkadaşlar bbedava konuşmanın tadına varın bence fırsat bu kaçmaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri