Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: beko 10.2 arızası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart beko 10.2 arızası

arkadaşlar elimde beko 10.2 şase tv var tv yi açınca cık cık ses geliyor dst yi devreden cıkarıp yerine 60w lamba bağladığımda lamba yanıyor 125 voltu ve diğer 5v- 17.5v-12v bütün voltajları okuyorum 125 volt swıtchmodeden ayar yapabiliyorum ama dst yi devreye bağlayınca bütün voltajlar yarıdan bile daha aza düşüyor cık cık sesi kuvvetli geliyor yani yüksek voltajlı olarak gelen bir cık cık sesi değiştirdiğim malzemeler dst -2055af-tda4605-hor sürücü trafosu-hor.sür.transistörü-lm317-tmp7805-beslemedeki 1 mikro ve 47 mikrofarat-6.2v zener duruma göre besleme sağlam arıza horzantalde gibi gözüküyor başına böyle bir arıza gelen varsa yazarsa şimdiden teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

200 volt devresinde hata olabilir tüp soketi üzerinde entegre var ise 60103Q gibi arızalı olabilir kolay gelsin sayın ustacım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

200volt diyot ve kondansatörü sağlam 200v soketini rgb den cıkarıyorum bir değişiklik olmuyor 200volt devresinde bir arıza yok gibi gösteriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama 200 v0ltu da zaten okuyamıyorum 1.5 v civarında bir voltaj okuyorum ama 125 volt olması gereken voltaj dst yi bağladığım zaman 56volta düşüyor 12volt 3volta - 17volt da 5volta düşüyor dst yi ayırdığımda lamba bağladığımda tüm smps2 voltajları normale dönüyor aşırı bir çekiş var ama vertikal mi horzantal mi yoksa 200v devresi bir türlü tespit edilemiyor 200v diyot ve konds. de sağlam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar beni 4-5 gündür uğraştıran arıza almış olduğum 2055 lerin patates olmasıymış tv düzeldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri