Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: slm...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn slm...

Acaba forumumuzda movie bölümü açsak...ben şahsem bu bölümle ilgilenmeye gönüllüyüm...yanlış anlamayın ***** film değil...vizyon filmleri verelim diyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

online film izlemek falan mı yoksa korsan olarak film indirm gibi seyler mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

film indirmek gibi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vendeta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    film indirmek gibi...
    zannetmem :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nıye olmasınkı sonucta üye artışı ve şu an kayıtlı üyeler için güzel bir uygulama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amaç üye arttırmak olsaydı yapılacak daha güzel işler vardı ama bizim böyle bir kaygımız yok

Telif hakları yasasına aykırı olduğu için bu tür paylaşımlar sitede yasaktır.

Kolay Gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vendeta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Acaba forumumuzda movie bölümü açsak...ben şahsem bu bölümle ilgilenmeye gönüllüyüm...yanlış anlamayın ***** film değil...vizyon filmleri verelim diyorum...
    Film olmazsa bu bölümle ilgilenirsen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sana görev verebiliriz yeni actık:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Film olmazsa bu bölümle ilgilenirsen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sana görev verebiliriz yeni actık:45:

dostum sakın yanlış anlama sadece bu benim fikrimdir....göstermiş olduğun bölüm pek öyle zevkli bir uğraş gerektirecek bir bölüm değil...sakın yanlış anlama teklifin için teşekkürler;ama ilgilendiğim her ne olursa olsun içime sinmeli ki o işi zevkle yapayım...dizi olayı sevmediğim bir konu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamadır ozaman :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri