Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: imza alanları hakkında..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Search imza alanları hakkında..

sevgili forum yöneticileri arkadaşım vasıtası ile yaklaşık iki yıldır bu forumdayım belki çok aktif gibi görünmeme rağmen mümkün oldukça takip etmekteyim ve günden güne güzelleştiğini görmekteyim fakat imza alanıma resim gif ve 200 karakter üzerinde BB kodları dahil imza kullanmak istiyorum lütfen bu isteğe müspet bir cevap vermenizi istirham ediyorum..

ayrıca avatar seçeneğinin artırılması ve forumun avatarları haricinde avatar kullanılmamasını düşünüyorum ve bazı yönetici arkadaşların kullandıkları avatarları ise beğenmediğimi ifade etmek isterim..

bu taleplere tepkisiz kalmayacağınızı ve gerekli düzenlemeleri yapacağınızı umuyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum saygılarımla...

chrisdb...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı chrisdb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili forum yöneticileri arkadaşım vasıtası ile yaklaşık iki yıldır bu forumdayım belki çok aktif gibi görünmeme rağmen mümkün oldukça takip etmekteyim ve günden güne güzelleştiğini görmekteyim fakat imza alanıma resim gif ve 200 karakter üzerinde BB kodları dahil imza kullanmak istiyorum lütfen bu isteğe müspet bir cevap vermenizi istirham ediyorum..

ayrıca avatar seçeneğinin artırılması ve forumun avatarları haricinde avatar kullanılmamasını düşünüyorum ve bazı yönetici arkadaşların kullandıkları avatarları ise beğenmediğimi ifade etmek isterim..

bu taleplere tepkisiz kalmayacağınızı ve gerekli düzenlemeleri yapacağınızı umuyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum saygılarımla...

chrisdb...
    İmza alanlarındaki resim kullanılmamasının sebebi sudur 4 yıldır yayında olan sitemizde malesef onca uyarılarımıza ragmen parti resmi,a dult resim,kullanıcıyı rahatsız edecek resimler olmasından dolayı ve bunların önüne geçilememesinden dolayı imzada resim olayını kaldırdık

*Avatar secenegi artılır belkide izinde verebiliriz kendi avatarın yüklenmesine

*Yoneticilerin kullandıkları avatar kısmına gelincede yorum yok
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı chrisdb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    s bazı yönetici arkadaşların kullandıkları avatarları ise beğenmediğimi ifade etmek isterim..
    beğenip beğenmemek göreceli bir kavramdır....zaten kimse kimseye avatarıını beğendirmek zorunda değildir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer kendi avaratın yüklenmesine izin verirseniz çok güzel bir uygulama olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kendi avatarınızı yukleyebilirsiniz.

Uyarı: Özel resim için azami resim boyutu: 100 x 100 piksel ve 19,5 KB.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saolasın serkan abi hemen yükleyim bari

hakikatan iyi oldu teşekkür ederim
    Konu Hikmet™ tarafından (12-06-2009 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakkaten de iyi olmus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beğenip beğenmemek göreceli bir kavramdır....zaten kimse kimseye avatarıını beğendirmek zorunda değildir....
    üstadım dediklerinize lafım yok benim burada anlatmak istediğim yönetici kişilerin daha ciddi ve ağırlığı olan kişiler olması münasebetiyle daha sade olmalarında fayda var demek istemiştim...sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İmza alanlarındaki resim kullanılmamasının sebebi sudur 4 yıldır yayında olan sitemizde malesef onca uyarılarımıza ragmen parti resmi,a dult resim,kullanıcıyı rahatsız edecek resimler olmasından dolayı ve bunların önüne geçilememesinden dolayı imzada resim olayını kaldırdık

*Avatar secenegi artılır belkide izinde verebiliriz kendi avatarın yüklenmesine

*Yoneticilerin kullandıkları avatar kısmına gelincede yorum yok
    ilginiz için teşekkür ederim ama genede tekrardan kararı değerlendirebilirsiniz ayrıca madem resim yok BB kodları dahil 200 karakter olan imza karakterini BB kodları dahil 400-500 e yükseltilebilir mi en azından bunun mümkün olabileceğini düşünüyorum...sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hakkaten de iyi olmus
    evet çakmışın oraya resmi hakkaten güzel olmuş üsatd...sulh&saygı

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri