Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: imza alanları hakkında..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler serkan usta .sonunda herkes kendi avatarını yükleme şansını yakalmış oldu. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı chrisdb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet çakmışın oraya resmi hakkaten güzel olmuş üsatd...sulh&saygı
    zaten onun resmi orada çoktan vardı

senin sayende bende resim koyabildim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki ay kadar önce açmış olduğum bu konudan sonra çoğu üye arkadaşımız memnun olurken ben ise hala ilk mesajda belirttiğim asıl can alıcı noktasına yani imza alanlarında resim kullanma şerefine nail olamadım..

(ayrıca avatar seçeneğinin artırılması ve forumun avatarları haricinde avatar kullanılmamasını düşünüyorum) 12.06.2009

yukarıda yazdığım gibi istemediğim şey gerçekleşirken istediğim şey maalesef gerçeklşmedi:49:

forumdaki değerli yönetici arkadaşlarımız imza alanlarında resimler ve giflerini kullanırken biz üyeler ise hala bu durumdan mahrum vaziyette değişmesini bekliyoruz hakkaniyet mucibince ramazan ayı başlamısna sayılı günler kala tekrar bir düşünmenizi istiyor iyi çalışmalar diliyorum...sulh&saygı
    Konu chris db tarafından (19-08-2009 Saat 08:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım daha önce imza alanına resim eklemek açıktı ama üyeerimizin kullandıkları resimler abartılı ve büyük vs.. oluncaya kadar bunun başından kalkamadık forumun görüntüsü dagılmaya başlamıştı hiç güzel bir görüntü vermiyodu hal böle olunca bizde kaldırdık bu arada görevlilerin kullandıkları imzadaki resimler ufak yani bırakında görevlilerle üyeler arasında fark olsun.. umarım dediklerimi anlamışsınızdır biz isteyerek kaldırmadık resim eklemeyi siz istediniz bizde kaldırdık..

Selametle..
    Konu Özgür Erge tarafından (19-08-2009 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri