valla Volkan kardeşim Topuzun hangi şartlar içirisinde konuştuğu belli değil belki ben bir taraf olarak böyle düşünüyormdr ama inşallah fenerbahçemize hayırlı olur...
valla Volkan kardeşim Topuzun hangi şartlar içirisinde konuştuğu belli değil belki ben bir taraf olarak böyle düşünüyormdr ama inşallah fenerbahçemize hayırlı olur...
ne şartlarda konuştuğu beni alakadar etmio. profesyonel futbolcu dediğin benim annem babam ve bende doğuştan beşiktaşlıyız gibi bir açıklama yapmaz. tuttuğu takımı içinde saklar.
diğer konuya gelince beşiktaş başkanı demir ören futbolcuya forma giydirmeden hem futbolcu hemde kulubu ile anlaşması gerekirdi sonuç olarak demirören şu an elinde forma camıasına karşı ağır olacak ama madara oldu. Kuralları uygulayan sessizden işi halleden aziz yıldırımda oyuncuyu aldı. Demirören bu saatten sonra bu işleri kulup menejerleri ve teknik direktöre bırakarak akıllı transferler yapması gerekir. beşiktaşın başında şu an cok iyi ve değerli bir teknik adam var kıymetını bilip ona göre transfer yapsınlar misillem gibi yanlış davranışlara girerlerse aynen şu an fenerbahçenin yaptığı yanlış gibi yanlış yaparlar.
Bu topuzdan fenere hayır gelmez baskı altında beşiktaşlıyım dediyse maçtada karşı takım oyuncularının baskısıyla kendi kalesıne gol atar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri